Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aku Haikonen Bisonsin viimeisin kiinnitys, Samuel Valtonen jatkaa Biisoneissa

Aku Haikonen Bisonsin viimeisin kiinnitys, Samuel Valtonen jatkaa Biisoneissa

Miesten 1-divisioona A-kauteen valmistautuva LoKoKo Bisons on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen Aku Haikosen, 24, kanssa. Haikonen on pelannut viimeiset kolme kautta ”paikallisvastustaja” Forssan Koripoikien paidassa.

Haikonen on 201cm pitkä ja painoa mieheltä löytyy 93kg. Miehen paras pelipaikka lienee ns. ”nelospaikka” eli ison laitahyökkääjän tontti. Haikosen viime kauden tilastorivi 10p/7l/2s on hyvää luokkaa, ja odotettavissa onkin, että hän on Vesa Heinosen, Juho-Matti Henttosen ja kumppaneiden ohella vakio rotaatiossa läpi kauden ilman suurempia loukkaantumisia.

Bisonsin tuore päävalmentaja Darko Mihajlovic on tyytyväinen viimeisimpään hankintaan. ”Akussa löysimme kaikki ominaisuudet, joita halusimme. Hän on fiksu pelaaja, joka pelaa aina joukkueelle. Hän on hyvä kolmen pisteen heittäjä, mutta myös korille ajaminen luonnistuu. Aku löytää vapaana olevan pelikaverin tarvittaessa eikä katso vain omaa heittopaikkaa. Hän on voittajatyyppiä ja uskon, että hänestä on meille vielä paljon iloa tulevalla kaudella.”

Valtonen jatkaa Biisoneissa

Niin ikään 1-vuotisen sopimuksen Bisonsin kanssa on tehnyt vasta 18-vuotias Samuel Valtonen. Valtonen on Euran Veivin kasvatti, mutta on jo parin viime kauden ajan ollut loimaalaisyleisölle tuttu. Valtonen pelasi viime kaudella A-junioreissa sekä Bisonsissa, ja odotettavissa onkin, että hyvän kesäharjoittelun tuloksena Valtonen lunastaa muun Bisonsin nuoriso-osaston kanssa peliminuutteja ensi kaudella miesten sarjoissa.

Lähde: bisons.fi


Takaisin edelliselle sivulle