Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

9 parasta jalkapallopeliä Android-laitteille vuonna 2020

9 parasta jalkapallopeliä Android-laitteille vuonna 2020Jalkapallo on yksi mielenkiintoisimmista peleistä nykymaailmassa. Joillekin se on jopa pakkomielle. Erityisesti älypuhelimen virtuaalimaailmapeleissä jalkapallopelit ovat todella suosittuja. Ihmiset rakastavat jalkapallopelien pelaamista Android-laitteillaan. Pelaajissa on jopa sellaisia ihmisiä, jotka eivät pidä oikeasta jalkapallopelistä ja sen seuraamisesta, mutta rakastavat virtuaalista pelaamista. Tähän artikkeliin olemme listanneet parhaimpia jalkapallopelejä, joita voit pelata Android-laitteella vuonna 2020.

Pelaaminen Suomessa on hyvin suosittua. Apu-lehden mukaan vähintään kolme neljästä 10–75-vuotiaasta suomalaisesta myöntää pelaavansa digipelejä, mikä on todella paljon.

Fifa Soccer

Jos kysyt, mikä on suosituin jalkapallopeli moni sanoo FIFA Soccer. Kyllä, se on erittäin jännittävä jalkapallopeli Androidille. Pelaaminen on helppoa aloittelijoille, mutta erittäin vaikeaa super-tason pelaajille. Kestää vain hetki  ja sinusta tulee kiinnostunut  tästä pelistä. Monet nettikasinot ilman rekisteröitymistä tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden pelata jalkapalloaiheisia pelejä, joten voit kokeilla myös niitä, jos pidät jalkapallopeleistä.
 
Football Strike – Monipelaajien jalkapallo

Jalkapallo on sellainen peli, joka tuo kaksinkertaista jännitystä ja hauskaa, jos osaat pelata sitä ystävien kanssa. Football Strike on täällä antaakseen kaksinkertaista jännitystä kuin oikeassa pelissä, koska se on monen pelaajan pelattavissa oleva jalkapallopeli, joka on saatavana PlayStoressa. Lisäksi siinä on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä niin suositun ja koukuttavan.
 
Dream League Soccer

Jos haluat kokeilla unelmajalkapalloa älypuhelimellasi, sinun on oltava Dream League Soccer -jäsen. Se on yksi vaativimmista, mutta ilmaisista jalkapallopeleistä Androidille. Se on myös yhteensopiva välilehtien käytön kanssa. Jopa ihmiset, jotka eivät ole kovin innostuneita todellisista jalkapallopeleistä, rakastavat usein tämän pelin pelaamista. Jos haluat oppia lisää tästä pelistä, se vie vain hetken.
 
Score Hero


 

Voit olla virtuaalikenttien sankari kokeilemalla Score Hero -peliä. Monille pelaajille se on paras mobiilijalkapallopeli. Se on suosionsa ja pelattavuutensa ansiosta yksi suositeltavimmista jalkapallopeleistä Androidille. Sitä on helppo pelata, mutta siinä on vaikea olla mestari. Tässä pelissä on paljon jännittäviä pelivaihtoehtoja, joten aika menee varmasti nopeasti sen parissa.
 
Real Football

Jos todella haluat pitää hauskaa kuten oikeassa jalkapallopelissä, mutta tietenkin virtuaalisesti, Real Football antaa sinulle mahdollisuuden. Tämä aito jalkapallopeli on erittäin hyvä vähentämään tylsyyttä ja tarjoamaan jännitystä aivan kuin oikeassa pelissä. Sillä on selkeät pelisäännöt ja toiminnot. Kaikki voivat nauttia tämän pelin pelaamisesta heti alusta lähtien aina lapsista vanhuksiin..
 
Soccer Stars

Nauti monipuolisimmasta online-jalkapallopelistä Android-laitteillasi ystävien ja pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Soccer Stars on yksi parhaista moninpeleistä, jossa on realistinen grafiikka ja helppo käyttöliittymä. Se on paras offline-jalkapallopeli, jota monet pelaajat ovat suositelleet. Sen avulla voit pitää jatkuvasti haastavia pelisessioita pelaajien päivittäessä sitä jatkuvasti, ja uusia toiminnallisuuksia on aina mukana!
 
Flick Shoot

Flick Shoot antaa sinulle alustan nauttia jalkapallopeleistä ulottuvillasi, ja voit pelata sitä Android-laitteillasi. Se on ylivoimaisesti yksi visuaalisesti parhaimmista peleistä, joka on hyvin realistinen. Siinä on mukana monia eri ominaisuuksia, joiden avulla voit kokea autenttisia ja jännittäviä jalkapallohetkiä.
 
Winner Soccer Evo Elite

Jos etsit alan johtavaa ja 3D-muodossa tuotettua grafiikkaintensiivistä jalkapallopelikokemusta Android-laitteistasi, valitse Winner Soccer Evo Elite, se on loistava peli sinulle. Siinä on paljon erilaisia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jolloin voit pitää hauskaa milloin tahansa. Se tarjoaa paljon pelitilaa ja interaktiivisen moninpelitoiminnon, joten mukava pelikokemus on taattu.
 
Ultimate Soccer

Kaikki pelit eivät ole Ultimate Soccerin kaliiperia, koska se on varustettu yhdellä parhaista 3D-grafiikoista ja sujuvalla pelattavuudella. Se on simuloiva jalkapallopeli, jolla on yksinkertainen, mutta looginen ohjausjärjestelmä realistisilla animaatioilla ja mitä mielikuvituksellisilla pelitoiminnoilla. Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja erittäin hyödyllinen hallintajärjestelmä.


Takaisin edelliselle sivulle