Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korpela helpottui voitosta

 
Korpela helpottui voitosta

Suomen maalivahdilla Tinja-Riikka Korpelalla oli tiukat paikat ottelussa Portugalia vastaan. Korpela aiheutti rangaistuspotkun, mutta maalivahdin onneksi portugalilainen veti rankkarin yli maalin.

Korpela psyykkasi vetäjää

Portugali-Suomi MM-karsintaottelua oli pelattu 78. minuuttia. Suomi johti Maija Saaren maalilla 1-0. Portugalin hyökkääjä Ana Borges pääsi yksinläpi. Suomen maalivahti Tinja-Riikka Korpela ryntäsi vastaan, mutta ei ehtinyt palloon. Borges kaatui eteen syöksyneeseen Korpelaan ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku.

- Tuli pystysyöttö ja ajattelin, että ehdin siihen kyllä. Sitten se hyökkääjä juoksi suoraan olkapäätäni vasten. En ajatellut, että tilanteesta tulee punaista korttia, niin kuin ei tullutkaan, mutta ajattelin, että rankkari siitä tulee, kertasi Korpela rangaistuspotkuun johtanutta tilannetta.

Kotiyleisön 2150 katsojaa odottivat, että Portugali tasoittaa pelin. Portugalilaisilla ei ollut ihan selvillä, että kuka rangaistupotkun tulee ampumaan. Pienten arpomisten jälkeen vasta kolme minuuttia kentällä ollut Sofia Vieira asteli pallon taakse. Vieira ampui rankkarin selvästi maalin yli.

- Pelaaja näytti niin epävarmalta. Koitin tuijottamalla psyykata häntä. Tarkoitus oli, että olisin ottanut pallon kiinni, mutta nyt ei tarvinnut. 

Korpela oli erittäin tyytyväinen joukkueen taisteluvoittoon.

- Peli oli todella vaikea. Tärkeää, että saimme ottelusta voiton. Onneksi olemme oppineet voittamaan tällaisia pelejä.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle