Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellinen ja Haukkala laskevat finaalissa Itävallassa

 
Pellinen ja Haukkala laskevat finaalissa Itävallassa


Suomen Jouni Pellinen ja Juha Haukkala ovat laskeneet itsensä finaalilaskuihin freestylen ski crossin maailmancupissa Itävallan St. Johann – Oberndorfissa. Crossin maailmancup jatkui tänään maanantaina aikalaskuilla, josta 32 parasta selviytyi huomisen tiistain finaalilaskuihin.

Jäädytetty ja osittain tiukkojakin käännöksiä sisältänyt rata oli haastava ja moni ennakkoon kova kärkilaskija karsiutui finaalista.

”Rata oli aika erilainen, kun normaalisti. Mutta kyllä nuo kärkimiehet osaavat laskea radalla kuin radalla. Pieniä mokia tuli meille kaikille, mutta hyvä, että Jounin kanssa päästiin finaaliin”, Haukkala kertoi.

Pellinen laskee finaalissa ensimmäisessä erässä ja kohtaa heti aikalaskujen voittajan Saksan Simon Sticklin. Haukkala sen sijaan saa vastaansa viimeisessä erässä päivän kakkosen yhdysvaltalaisen Daron Rahlvesin. Kolmanneksi aikalaskuissa ylsi maailmancupia johtava Sveitsin Michael Schmid.

”Startti on isossa roolissa huomenna. Ihan heti ei lähtösuoralla ole kumpuja, joten siinä voi huonommaltakin lähtöpaikalta survoa kärkeen. Radalla ei ole varsinaisia ohituspaikkoja, mutta paikkoja, jossa toinen voi mokata, jos kovasti hiillostaa. Niissä sitten voi kuitata sijoja”, Haukkala arvioi.

Muut suomalaiset karsiutuivat finaalista. Samu Ruoppa oli 55:s ja Tuomas Karhumäki 65:s.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle