Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pihlaja tyytyväinen turnauksen saldoon

 
Pihlaja tyytyväinen turnauksen saldoon

Suomi pelasi sunnuntaina EM-esikarsintaturnauksen päätöskamppailussaan 2-2-tasapelin Kyprosta vastaan. Päävalmentaja Jouni Pihlaja oli tyytyväinen jatkopaikkaan, mutta viimeisen pelin esitys jätti hänen mukaansa parannettavaa.

Jatkokarsinta Hollannissa

Suomi kaatoi turnauksessa Albanian 9-0 ja San Marinon 7-0. Viimeisessä pelissä tulos oli siis 2-2 Kyprosta vastaan. Seitsemällä pisteellä Suomi voitto lohkonsa ja eteni helmikuun lopussa pelattavaan jatkokarsintaan.

- Turnauksen voitto, jatkopaikka, kaksi päästettyä maalia, ei tappioita. Ihan hyvä saldo se on, Pihlaja totesi.

- Tietysti näin tuoreeltaan pelin jälkeen harmittaa, että esitys oli Kyprosta vastaan hieman nihkeä. Siinä oli paikkoja, mutta Kypros pelasi hyvin, emmekä me päässeet ihan omalle tasolle. Tulos näkyy sitten taululla, päävalmentaja lisäsi.

Suomi näytti etenevän jo selvään voittoon, kun Lasse Lind iski kaksi maalia pelin alussa. Kypros nousi kuitenkin tasoihin.

- En tiedä mikä pelaamisesta teki hieman vaikeaa tänään. Kotiyleisön edessä voi välillä olla vaikea pelata, mutta tuskin se paineista johtui. Ehkä jo San Marino-pelissä oli merkkejä jo tästä. Tämä oli kuitenkin toinen kerta kun voitimme esikarsinnan ja nyt se tuli tappioitta, joten tyytyväinen voi olla, Pihlaja summasi.

Hollannissa 24.-28.2. pelattavassa jatkokarsinnassa vastaan tulevat Hollanti, Serbia ja Venäjä.
- Matka jatkuu ja tavoite täyttyi. Jatkokarsinnassa vastus kovenee selvästi, Pihlaja sanoi.

Futsalin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle