Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten Superpesiksessä tehtailtiin 2000-luvun yleisöennätys

 

Naisten Superpesiksessä tehtailtiin 2000-luvun yleisöennätys


Naisten Superpesis on vankistanut asemiaan Suomen suosituimpana naisten palloilusarjana. Päättyneen runkosarjan ottelukohtainen keskiarvo, 572 katsojaa, on kovin noteeraus sitten kauden 1997. Vuoden takaisiin lukemiin kasvua on 19 prosenttia.

Vetävimpiä yleisömagneetteja olivat Pesäkarhut Porista (1156 katsojaa 11 kotiottelussa), Kirittäret Jyväskylästä (930) ja Pesä Ysit Lappeenrannasta (787). Kauden komeimmasta yksittäisen ottelun katsojamäärästä vastasi puolestaan Rauman Lukko, joka houkutteli Petojussit-kamppailuunsa 2247 silmäparia.

Naisten superpesiskausi jatkuu paikallisväritteisillä puolivälieräotteluilla keskiviikkona. Vastakkain ovat Lapua-Ylihärmä, Pori-Lukko, Jyväskylä-Turku ja Lappeenranta-Viinijärvi. Välieräpaikka heltiää kolmella voitolla.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle