Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hermunen aika-ajon nopein Sveitsin MM-osakilpailussa

 

Hermunen aika-ajon nopein Sveitsin MM-osakilpailussa


MM-mitaliin tukevan otteen omaava Mauno Hermunen oli pitelemätön Sveitsin Lignieresissa ajettavan supermoton kauden toiseksi viimeisen osakilpailun aika-ajossa.
TM-pyörällään harjoituksista lähtien parasta vauhtia pitänyt Hermunen pysäytti kellot ajassa 1.15,916, joilla hän peittosi vastaavalla tehdaskalustolla kilpailevan ranskalaisen Thomas Chareyren 0,252 sekunnilla. Lopullinen lähtöjärjestys Lignieresin ensimmäiseen kisaerään määräytyy sunnuntaiaamuna sivallettavan Superpole aika-ajokisan perusteella.
- Ihan ok suoritus nopealla radalla ja lähes 40 asteen helteessä. Kilpailen ensimmäistä kertaa Lignieresissa, eikä täällä ole radan osalta suuremmin valittamista. Ainoa huono puoli on se, että hiekkaosuudella on vain yksi linja. Toinenkin sinne olisi mahtunut, Hermunen kuvailee 1650 metrin mittaista työmaataan.
Hermunen on sarjassa toisena ennen kahta viimeistä osakilpailua. Thomas Chareyrella on puolellaan 31 pisteen etu Hermuseen nähden. Hermusen lähin uhkaaja, aika-ajossa neljänneksi Hondallaan ehtinyt italialainen Ivan Lazzarini tulee puolestaan 19 pistettä suomalaisen takana.
- Kaudesta on jäljellä kuusi kisaerää ja niiden myötä jaossa on yhä iso kasa pisteitä. Eipä silti, ajamalla Chareyrea on enää vaikea saavuttaa, vaikka takoisin pelkkiä voittoja. Thomasille ei ole ainakaan vielä mahtunut tähän kauteen kertaakaan sellaista epäonneakaan, mistä me muut olemme vuorollamme kärsineet, tuumii Hermunen.

Lignieres, Sveitsi.
Supermoton S1-luokan MM-osakilpailu 5/6. Aika-ajo:
1. Mauno Hermunen Suomi, TM 1.15,916
2. Thomas Chareyre Ranska, TM + 0,252
3. Adrien Chareyre Ranska, Aprilia + 0,624
4. Ivan Lazzarini Italia, Honda + 0,785
5. Teo Monticelli Italia, Honda + 1,034
6. Pavel Kejmar Tshekki,  KTM + 1,039

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle