Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Polvivamma pitää Jouni Pellisen sivussa Arosan maailmancupista

 

Polvivamma pitää Jouni Pellisen sivussa Arosan maailmancupista


Sotšin talviolympialaisissa polvensa loukanneen Jouni Pellisen magneetti- ja röntgenkuvat on tutkittu Suomessa uudelleen. Venäjällä otetuissa kuvista varmistui vasemman polven sivusiteen repeämä, joka pitää skicrossarin poissa kilparadoilta toistaiseksi.

Pellinen kävi torstaina fysioterapeutilla, jonka jälkeen päätettiin, että Arosan maailmancup 6.-7. maaliskuuta jätetään väliin. Ski crossin maailmancupissa kilpaillaan Sveitsin osakilpailun jälkeen vielä kahtena peräkkäisenä viikonloppuna, Ruotsin Åressa ja Ranskan La Plagnessa.

– Nyt otetaan viikko kerrallaan ja tutkaillaan polven kuntoa. Halu olisi päästä tälle kaudelle vielä kisaamaan, mutta polven kuntoutumisen mukaan mennään. Fysioterapia alkoi torstaina ja kuntoutusta jatketaan aktiivisesti päivittäin, Pellinen kertoi.

Pellinen loukkasi jalan olympialaisten puolivälierän viimeisen hypyn kaatumisessa, jossa hän joutui väistämään edellä kaatunutta ruotsalaista. Pellinen sijoittui erässä neljänneksi ja lopputuloksissa 13:nneksi. Ski crossin maailmancupissa helsinkiläinen on kahdeksantena.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJouni Pellinen

Tiedot