Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juuso Väisänen ainoana suomalaisista finaaliin asti

Juuso Väisänen ainoana suomalaisista finaaliin asti

Euroopanmestari Juuso Väisänen suoriutui päivän urakastaan mallikelpoisesti. Semifinaalisuoritus oli alkukarsintaa hieman rennompi ja hän sai itsestään enemmän tehoja irti päivän toisessa suorituksessaan. Väisänen lähtee taistelemaan mitalista sijalta 2. Miesten sarjaa johtaa Australian Cameron Brown. Kolmantena on Ranskan Judicael Lessmann.

Naisten sarjassa jännitettiin todella jo sitä kuka mahtuu semifinaaliin 12 parhaan joukkoon kovan tason vuoksi. Anne-Mari Hautakosken ja Tiina Karjalainen-Kihlmanin suoritukset eivät riittäneet tällä kertaa semifinaaliin asti. Molemmat suorittivat ohjelmansa ilman isompia virheitä. Rita Niemi pääsi semifinaalikierrokselle, mutta finaalipaikka jäi tällä kertaa saamatta. Niemi oli tyytyväinen omaan suoritukseensa, jonka hänkin suoritti ilman isompia virheitä. 7 parasta pääsi finaaliin, Niemi oli ensimmäinen karsiutunut. Niemi lopettaa uransa näihin kisoihin. Naisten sarjaa johtaa, vielä hallitseva maailmanmestari, Allira Bull Australiasta. Tshekin tytöt Tamara Jirikova ja Kristyna Zahradnickova seuraavat perässä mitali mielessään. Bull johtaa Jirikovaa vain yhdellä tuomariäänellä.

Joukkuesarjassa Suomen trio Halonen-Lehtinen-Saastamoinen olivat kisaamassa kovia konkareita vastaan. Kisojen ekakertalaisille olikin tärkeää nähdä muiden joukkueiden suorituksia ja suoriutua omastaan puhtain paperein. Alkukarsinnan suorituksessa oli hieman eriaikaisuutta ja suorittaminen ei ollut puhdasta. Semifinaalisuoritus lähtikin jo paremmin käyntiin ja tytöt pääsivät fiilistelemään rennommin mm-lavalla. Suoritus ei kuitenkaan riittänyt finaaliin asti ja sijoitus oli 8. 6 parasta joukkuetta pääsi finaaliin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleRita Niemi

Tiedot