Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pitkän linjan seuraikonit miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelun valitsijoiksi

Pitkän linjan seuraikonit miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelun valitsijoiksi

 

Huippumielenkiintoinen miesten ykköspesiskausi saa lisää jännittäviä mausteita, kun sarjan parhaat pelaajat ovat yhtä aikaa kentällä Itä-Länsi-tähdistöottelussa Haminassa perjantaina 5.6. Viime vuonna vastaava tapahtuma keräsi Haminan Vallikentän lehtereille yli 1400 silmäparia.

Valitsijoiden tehtävänä on nimetä joukkueisiin 12 parasta pelaajaa pelipaikoittain ja kaksi pelinjohtajaa. Kunniatehtävän ovat ottaneet vastaan pitkäaikaiset seuraikonit, Petri Huhtala Haapajärveltä ja Rauno Tuomainen Siilinjärveltä.

Huhtala pelasi seurauskollisesti Haapajärven Pesä-Kiilojen joukkueessa 172 ykköspesisottelua. Ura päättyi kauteen 2013, jolloin Huhtala toimi pelaamisen ohella valmentajana ja jakoi hyviä neuvoja erityisesti nuorille tulokkaille.

Tuomainen on Siilinjärven Ponnistuksen kasvatti, joka muistetaan 11 pääsarjakaudeltaan 1982-93. Väliin mahtuu yksi kausi Ykköspesiksessä ja Suomen cupin mestaruus 1985. Heti seuraavana vuonna Tuomainen oli voittamassa Siilinjärven joukkueessa SM-hopeaa.

Viime kesänä miesten Ykköspesiksen kaksijakoisen arvo-ottelun voitti Länsi 1-2 (6-2, 2-3, 0-1). Molemmat jaksot ratkesivat kunniajuoksuihin Idän Juha Leskisen ja Lännen Timo Ehrolan toimesta. Supervuoron otteluvoiton ratkaisivat Jarkko Paloniemi lyöjänä ja Ehrola tuojana.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle