Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiikerit hoiti mestaruuden katkolle lauantaiksi

Tiikerit hoiti mestaruuden katkolle lauantaiksi

 

Kokkolan Tiikerit on enää yhden voiton päässä miesten lentopallon Suomen mestaruudesta 2015. Tiikerit voitti toisenkin Salon finaalin ja eteni johtoon otteluvoitoin 3-0. Näin mestaruus on katkollan kokkolalaisille kotona lauantaina pelattavassa neljännessä finaalissa.

Kolmas finaali päättyi Hurrikaani-Loimaan isännöimänä Salossa 0-3 (23-25, 27-29, 17-25). Katsojia oli 1387.

Tiistain pelin tapaan Hurrikaanit oli virheherkempi tehden Tiikereille pelissä 30 pistettä kolmeen erään. Tiikereiden virhemäärä oli 19.

Lelu Ojansivu oli jälleen kentän tehomies (21/+11). Hurrikaanista kakkospelistä sivussa ollut hakkuri Vladimir Cedic teki 17/+7.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Tehtiin kova työ, kun haettiin täältä kaksi voittoa. Oltiin jälleen tiukoille hetkillä hyvällä naamalla liikenteessä, oli jopa liikaakin intoa liikkeessä. Selvisimme vaikeuksista ja toisen erän voitto käänsi meille selkeästi otteen. Syöttöpeli on hyvää.

Ville Kakko, Hurrikaani:

- Kaksi erää hyvää taistelua ja niistä ei tullut palkintoa. Kolmannen erän sitten jokainen näki. En kerro miten tämä ottelusarja saa käänteen. Seuraavassa ollaan selkä seinää vasten ja on pakko lähteä hakemaan voittoa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle