Classic ja SPV perjantain voittajat

Salibandyliigan perjantain molemmat ottelut pelattiin Tampereella, jossa Classic löi Westend Indiansin 8-4 ja Koovee taipui SPV:lle 3-8.

Nico Salo laukoi Classicin heti avauserässä johtoon, josta kotijoukkue ei enää luopunutkaan. Oskari Heikkilä, Mikko Leikkanen ja Krister Savonen ehtivät nakutella lukemiksi jo 4-0 ennen vieraiden avausmaalia. Heikkilä laukoi tamperelaisten maaleista kaksi, kahteen tehopisteeseen ylsivät myös Mikko Leikkanen, Eemeli Salin, Eetu Sikkinen, Lassi Vänttinen ja Jussi Piha.

Koovee sinnitteli vielä toisessa erässä 2-2-tasatilanteessa, mutta SPV ratkaisi pelin jo ennen toista taukoa takomalla 11 minuutissa viisi maalia. Sami Koski oli neljällä syöttöpisteellään illan tehomies.

Happee ja Classic ovat sarjakärjessä nyt tasapisteissä kolme pistettä edellä Oilersia.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla M-Team - Happee ja Tapanilan Erä - OLS.