Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

 

Kimmo Rannisto on irtisanoutunut Jääkiekon SM-liiga Oy:n palveluksesta. Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2013 työskennellyt Kimmo Rannisto on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta.

Virkaa tekeväksi toimitusjohtajaksi on nimitetty myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa. Yhtiön hallitus on ryhtynyt etsimään uutta toimitusjohtajaa.

- Kiitän Kimmo Rannistoa Jääkiekon SM-liiga Oy:n puolesta. Toimintamme uudistaminen eteni hänen alaisuudessaan monessa suhteessa toivotulla tavalla. Tämä oli hänen ratkaisunsa. Nyt Liiga joutuu etsimään hänen työlleen jatkajan, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Vesa Puttonen kommentoi.

- Olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla mukana hiomassa suomalaisen urheilun kruununjalokiveä. Saimme avattua Liigassa uusia näkökulmia, mikä oli tavoitteenikin. Olen tyytyväinen siihen. Uuden suunnan vakiinnuttamiseksi vaaditaan kauaskantoista sitoutumista. Nyt tuntuu, että minun on aika siirtyä eteenpäin, Rannisto sanoo ja lisää:

- Toivon Liigan kehittyvän ja vahvistuvan tulevaisuudessakin. Muutos ei vaikuta Liigan käytännön toimintaan.

Liigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle