Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haka-ikoni tekee paluun

Haka-ikoni tekee paluun

 

Hakassa pitkälle yli 200 sarjaottelua pelannut seuran oma kasvatti Jarno ”Jape” Mattila palaa loppukauden kestävällä sopimuksella Hakan riveihin.

Kauden 2016 alun Mattila on pelannut Kolmosessa Pallo-Seppojen riveissä pelaajavalmentajan roolissa.
- Olemme sopineet, että Jape on käytettävissämme loppukauden ajan. Jape tulee farmisopimuksen avulla Pallo-Sepoista, Hakan päävalmentaja Kari
Martonen vahvistaa sopimusuutisen.

Mattila on pelannut Hakan edustusjoukkueessa virallisissa otteluissa jokaisella muulla pelipaikalla, paitsi maalivahtina. Hakan valmennuksella on kuitenkin rooli mielessä monikäyttöiselle Mattilalle Hakan kokoonpanossa.
- Jape on hyvä vahvistus meille. Jape tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta ja hyökkäyspäähän vaarallisuutta.

Mattila on pelannut viime vuodet Hakan joukkueessa puoliammattilaisena ja niin nytkin, joten siviilielämä on tietenkin sovitettava mukaan pelikuvioihin.
- Katsotaan miten Jape saa muut kiireet soviteltua ja kuinka paljon hän pääsee harjoituksiin mukaan. Joka tapauksessa on hienoa saada kokenut Haka-ikoni mukaan joukkueeseen. Jyväskylässä Jape ei vielä ole mukana, mutta KTP-pelissä hänet toivottavasti nähdään kokoonpanossa, Martonen vihjaa.

31-vuotias Mattila debytoi Hakan edustusjoukkueessa jo syyskuussa 2003 Hakan ja Jaron välisessä Veikkausliigakamppailussa. Mattila on voittanut Hakan paidassa yhden Suomen mestaruuden, kaksi hopeaa sekä yhden pronssin. Lisäksi hän on juhlinut kertaalleen Suomen Cupin voittoa. Viime kaudella Mattila viimeisteli 22 ottelussa viisi maalia.

HAKAn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle