Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keith Armstrong FC Hakan päävalmentajaksi

Keith Armstrong FC Hakan päävalmentajaksi

 

Ykkösessä pelaava FC Haka jatkaa seuran vahvistamista nimittämällä Keith Armstrongin, 59, päävalmentajaksi 1+1 vuotisella sopimuksella. Tärkeimmät tavoitteet ovat paluu Veikkausliigaan ja laadukkaan pelaajakehityksen jatkaminen.

- ”Keke” on tuttu mies Valkeakoskella ja jatkaa toimitusjohtajaksi tulleen Olli Huttusen jälkeen kovien paluumuuttajien sarjaa. Hän oli selkeästi paras ja sopivin vaihtoehto FC Hakan valmentajaksi. Olen iloinen, että pääsimme sopimukseen. Hakan brändi ja toimintaympäristö ovat houkuttelevia ja seuraa kohtaan on monella erityinen paikka sydämessä. Tämä on jälleen hieno osoitus siitä, seuran puheenjohtaja Marko Laaksonen toteaa tyytyväisenä.

Armstrong toimi Hakan päävalmentajana vuosina 1997-2001. Tuona aikana hän nosti Huttusen kanssa Hakan Veikkausliigaan ja kaksikko johdatti valkeakoskelaiset kolmasti Suomen mestaruuteen. Armstrong on valmentanut myös HJK:n kahdesti Suomen mestariksi.

- Erittäin hyvällä mielellä palaan Valkeakoskelle. Olosuhteet ovat hyvät ja ympäristö sekä monet ihmiset ovat minulle entuudestaan tuttuja. ”Okan” (Huttunen) kanssa on jälleen hienoa tehdä yhteistyötä, vaikka roolimme ovatkin nyt hieman erilaiset, Armstrong huomauttaa.

- Olemme Hakassa iloisia, että saimme päävalmentajaksemme parhaan mahdollisen valmentajan. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman Keken isoa Haka-sydäntä, Huttunen puolestaan iloitsee.

Viimeksi Armstrong valmensi kaudella 2015 Tampereen Ilvestä Veikkausliigassa. Armstrongin ja Ilveksen tiet erosivat erimielisyyksiin ja asioiden käsittely jatkuu edelleen.

- Hakassa toimintamallit ja vastuut on sovittu selkeästi, emmekä tule kommentoimaan tätä tilannetta tämän enempää, Huttunen painottaa.

FC Hakan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle