Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ojansivulla hieno avaus kevätkaudelle

Ojansivulla hieno avaus kevätkaudelle

 

Turkin pääsarjassa Lelu Ojansivun edustama Afyon Belediye Yüntas avasi vuoden komealla 3-0 (25-21, 25-19, 27-25) -kotivoitolla sarjassa kolme pykälää ylempänä olevasta Istanbul BBSK:sta. 

Ojansivu kirjautti tilastoihin pisteet 20/+12, mukavilla 67 prosentin hyökkäystehoilla.

- Iso voitto meille! Joukkue on treenannut tosi kovaa ja hyvin, paitsi minä. Vedän viikossa kolme lajitreeniä, että pystyy pelaamaan. Polvi on aika huonossa kunnossa, mutta taistellaan ja kikkaillaan, suomalaishakkuri kertoi.

Antti Siltalan Maliye Piyangolla oli helppo 3-0 (25-15, 25-17, 25-14) -päiväpuhde voitoitta sarjassa viimeisenä olevaa Torul Genclikia vastaan. Siltala nakutti kolmeen erää tehot 9/+6.

- Vietiin peli ilman mitään peliä, Vieremän monitoimimies tiivisti vastustajan tason.

Maliye on nyt sarjassa kuudentena, Afyon pisteen päässä seitsemäntenä. Afyonin ero pudotuspeliviivaan venähti voiton myötä kuuteen pisteeseen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle