Naisten pujottelun maailmanmestariksi Mikaela Shiffrin - Nella Korpio 31:s.

Tänään Åressa MM-kilpailut jatkuivat naisten pujottelulla.  Ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena ollut Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin pujotteli MM-kultaan. Kotiyleisö repesi riemuun kun hopealle laski Ruotsin Anna Swenn Larsson jääden 0.58 sekuntia Siffrinistä. Kolmanneksi taipui Slovakian Petra Vlhova (+1.03).

Suomen Nella Korpio starttasi kilpailuun lähtönumerolta 30 ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen 35:s. Toisen kierroksen päätyttyä Korpio oli kilpailun 31:s.

- Ensimmäinen kierrokseni oli parempi vaikka virheitä siihenkin mahtui. Toiselle kierrokselle ei oikein löytynyt vääntöä, kommentoi Korpio.

Riikka Honkasen ja Erika Pykäläisen kilpailu päättyi ensimmäisellä kierroksella ulosajoon.

- Se oli sellainen 2/3 -lasku. Olisihan sitä pitänyt maaliin tulla, mutta näin tällä kertaa. Ensi viikolla kohti kauden kohokohtaa eli junioreiden MM-kilpailuja, joten siellä sitten täysillä, Pykäläinen kommentoi.
Nella Korpio, Riikka Honkanen ja Erika Pykäläinen jatkavat MM-urakointia heti ensi viikolla Italian Val Di Fassassa junioreiden maailmanmestaruuskilpailuissa 18.-27.2.

Huomenna Åressa kaksiviikkoinen kisarupeama huipentuu miesten pujottelun MM-kilpailuun. Suomalaisittain starttiviivalla Jens Henttinen ja Joonas Räsänen.