Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistö säilytti keltaisen paidan Healthy Ageing Tourilla

Lotta Lepistö säilytti keltaisen paidan Healthy Ageing Tourilla

 

Healthy Ageing Tourin toinen etappi oli 134 kilometrin mittainen, tasainen, mutta tuulinen reitti. Lotta Lepistön tavoitteena oli säilyttää johtajan keltainen paita, jonka hän puki päälleen eilisen etappivoiton ansiosta. Päivä oli porilaiselle helpohko, koska pääjoukosta irtosi neljän ajajan irtiotto. Tämä kuitenkin muodostui kilpailijoista, joilla oli eroa kärkeen paljon, eivätkä he uhanneet kokonaisjohtoa missään vaiheessa.

"Meille riitti tänään tarkkailijan rooli. Meillä oli  yli neljä minuuttia eroa irtiotossa ajaviin ja pidettiin tallikavereiden kanssa vain huoli siitä, ettei ero kasva liian suureksi."

Irtiotto tuli lopulta kiinni ajetuksi ja Lepistö kiri maaliin seitsemäntenä. Keltainen paita puetaan myös huomenna hänen päälleen. Huomenna tavoitteena on edelleen paidan yllä pysyminen. Lauantain aika-ajo sitten ratkaisee, kenelle tallista yritetään kokonaiskilpailun voittoa. Tallikaveri Ellen van Dijk on lajin moninkertainen arvokisamitalisti ja mahdollisesti kisa kääntyy hänelle.

"Katsotaan nyt, miten aika-ajo sujuu. Tämä on kauden ensimmäinen startti siinä lajissa. Mietitään loppua sitten sen jälkeen."

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleLotta Lepistö

Tiedot