Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaisnuorille 25. sijat U18 EM-hiekalta

Suomalaisnuorille 25. sijat U18 EM-hiekalta

 

Suomen alle 18-vuotiaiden nuorten taival Itävallan Badenissa pelattavissa beach volleyn EM-kisoissa päättyi alkulohkoon.

- Tänä vuonna tehtiin tietoinen valinta, että lähdetään vuotta tai kahta muita nuoremmilla joukkueilla EM-kisoihin ja panostetaan tätä kautta tulevaisuuteen. Kisat vietin läpi ilman isompia tuloksellisia tavoitteita. Ajatuksena oli saada arvokisakokemusta ja tietoa siitä, missä nuorten Euroopan kärki tällä hetkellä menee. Tämän jalkauttaminen harjoitteluun on ensiarvoisen tärkeää tulevaisuuden kannalta, nuorten päävalmentaja Toni Vahela sanoo.

Turnauksen ainoan erävoitoin nappasivat Otto Keinonen ja Aleksi Oksanen 1-2 (21-16, 14-21, 8-15) -tappiopelissä isäntämaan paria Stockhammer / Berger vastaan. Perjantain toisessa ottelussa tshekkiläiskaksikko Sepka / Herman oli jyväskyläläispoikia parempi erin 2-0 (21-9, 21-12). Keinosen ja Oksasen sijoitus Badenissa oli näin jaettu 25:s.

- Päivän ensimmäinen peli oli rentoa ja hyvää. Toisessa pelissä nosto- ja passipeli vähän levisivät, minkä vuoksi emme pysyneet pelissä mukana, Oksanen summasi.

Myös Siiri Ruohosen ja Anniina Muukan alkulohkon päätöspeli päättyi tappioon, kun espanjalaispari Moreno / Vergara oli vahvempi erin 2-0 (21-11, 21-7). Suomalaistyttöjen EM-sijoitus oli niin ikään 25:s.

- Vaikka voittoja ei irronnut, kokemusta ja oppia tuli huimasti ja nautimme pelaamisesta ensimmäisissä arvokisoissamme, Muukka totesi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle