Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sebastian Sjöholm jatkaa. Uutena pelaajana Ketterään siirtyy Jesse Liuksiala

Sebastian Sjöholm jatkaa. Uutena pelaajana Ketterään siirtyy Jesse Liuksiala

Ketterän oma kasvatti Sebastian Sjöholm (23) jatkaa Ketterässä myös tulevalla kaudella. Viime kaudella tehopisteet 16+13=29 tehneen hyökkääjän sopimus on yksivuotinen.

Uutena pelaajana Ketterän vahvuuteen siirtyy hyökkääjä Jesse Liuksiala (20) Pelicans organisaatiosta.

Järvenpään Haukkojen kasvatti Liuksiala (180cm/82kg) pelasi viime kaudella Mestistä Peliitoissa 13 ottelua tehopistein 1+4=5, sekä Nuorten SM-liigaa Pelicansissa 42 ottelua tehopistein 12+33=45. Keskushyökkääjänä pelaava Liuksiala on esiintynyt myös nuorten maajoukkueessa kolmen ottelun verran, tehopistein 1+1=2. 

Alla päävalmentaja Maso Lehtosen kommentit pelaajista.

Liuksiala: Jesse on nuori ja nouseva sentteri joka tällä kaudella löi itsensä lopullisesti läpi nuorten SM-liigassa tehden tehoja yli piste per peli tahdilla. Työteliäs sentteri pelaa erinomaisesti kahteen suuntaan ja uskon että hän ottaa kauden aikana koko ajan isompaa roolia. Tuo laajuutta meidän sentteriosastoon, ja on ehdottomasti matkalla isompiin valoihin.

Sjöholm: Toisena kautenaan Mestiksessä Sebi löi itsensä läpi tuloksenteko yksikköön. Todellinen luottopelaaja joka ei anna senttiäkään periksi kentällä. Erinomainen liike ja kuntopohja joka ei tunnu loppuvan missään vaiheessa. Kehittyi maalinteossa kauden aikana ja kantoi erittäin ison vastuun puolustavassa roolissa sekä alivoimalla. Kantoi kauden aikana usein punaista kypärää, koska oli vastuullisen pelaajan ruumillistuma. 

JOUKKUE 2020-2021

MAALIVAHDIT
Santeri Lipiäinen
Juho Markkanen

PUOLUSTAJAT
Saku Forsblom
Jami Hänninen (2021-2022)
Roope Reini
Henry Maarnela
Einari Luhanka (2021-2022)

HYÖKKÄÄJÄT
Niko Ahoniemi
Mikko Haaparanta 
Roope Mäkitalo
Arttu Rämö
Jesse Hallikas 
Jesse Viskari  
Jere-Matias Alanen
Miika Tiihonen
Sebastian Sjöholm
Jesse Liuksiala

Lähde: kettera.net


Takaisin edelliselle sivulle