Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tehosentteri Janne Kettunen siirtyy Kajaaniin

Tehosentteri Janne Kettunen siirtyy Kajaaniin

Hokki vahvistaa hyökkäystään uudella huippunimellä, kun Janne Kettunen liittyy joukkueeseen vuoden sopimuksella. Hokilla on 21 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

25-vuotias Janne Kettunen pelasi päättyneellä KeuPan riveissä. 45 ottelussa hän takoi tehot 23+26=49. Hän oli KeuPan paras pistemies ja Mestiksen pistepörssin viides.

Myös maalinteko luonnistuu Kettuselta, sillä hän oli Mestiksen maalipörssissä neljäs. Voittomaaleja hän teki eniten koko sarjassa (6).

– Olen erittäin fiiliksissä tästä sopimuksesta! Janne oli viime kaudella Mestiksen parhaita hyökkääjiä, Hokin päävalmentaja Niko Eronen hehkuttaa.

Kettunen oli viime kaudella yksi Erosen luottoratsuista KeuPassa. Eronen antaa liudan ylistyssanoja Kettusella, joka pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa.

– Hän on tasainen suorittaja, kilpailuhenkinen ja esimerkillinen pelaaja kaukalossa. Hänen mukanaan saamme hyökkäykseen valtavasti lisää osaamista ja ratkaisuvoimaa.

”HIENOA PÄÄSTÄ MUKAAN UUTEEN HOKIN PROJEKTIIN”

Kettunen on SaiPan kasvatti ja hän on pelannut kasvattajaseurassaan 32 liigaottelua. KeuPan lisäksi hän on pelannut Mestistä Imatran Ketterän paidassa, jossa hän voitti Mestis-mestaruuden kaudella 2018–2019.

– Hienoa päästä mukaan uuteen Hokin projektiin ja minulla on hyvä tunne ensi kauden joukkueesta. Varmaan Kajaanissa tullaan pelaamaan ensi talvena vauhdikasta ja yleisöön menevää kiekkoa Kajaanissa. Tosi malttamattomana odotellaan jo uuden kauden alkua, Kettunen sanoo.

Kettunen näkee tutun päävalmentajan olleen yksi seikka, joka vaikutti päätökseen Kajaaniin siirtymisestä.

– Oli helppo tulla, kun molemmat tuntevat toisensa entuudestaan ja tietää, mitä saa. Keskusteltiin Nikon kanssa siitä, mitä itsellä pitää kehittää ja meillä oli heti sama näkemys asioista.

– Toivotaan, että saadaan arki takaisin rullaamaan normaalisti ja pysyttäisiin terveenä ja ennen kaikkea muistetaan silti nauttia joka päivästä, Kettunen päättää.

Kettunen pelaa Hokissa numerolla 80.

Lähde: hokki.fi


Takaisin edelliselle sivulle