Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ratamoottoripyöräilyn huippukilpasarja Eurosportille

Ratamoottoripyöräilyn huippukilpasarja Eurosportille

Eurosport näyttää Euroopassa yksinoikeudella ratamoottoripyöräilyn MotoAmerica Superbike -kauden 2020.

Moottoriurheilu tekee koronatauon jälkeen näyttävän paluun Eurosportille ja Dplay Totaliin kesäkuun 29. päivä alkaen. Tuolloin kilpaillaan ratamoottoripyöräilyn Yhdysvaltojen kuninkuusluokan, MotoAmerica Superbiken kauden toinen osakilpailu historiallisella Road American radalla Wisconsinissa. Eurosport ja Dplay Total näyttävät Road American osakilpailusta lähtien kaikki kauden loput kilpailut, joita on yhteensä kymmenen. Kausi päättyy Texasissa marraskuun puolivälissä.

MotoAmerica Superbike -kausi käynnistyy Wisconsinissa jo tulevana viikonloppuna, jolloin yleisöä ei päästetä paikalle. Puolustavana mestarina kauteen lähtee sarjan nelinkertainen mestari, Yamahan Cameron Beaubier. Mestaruuden pokkaaminen ei ole mikään läpihuutojuttu, sillä täksi kaudeksi sarjaan palaa MotoGP-luokassakin yhden MM-osakilpailuvoiton napannut Toni Elias – joka otti MotoAmerica Superbiken mestaruuden vuonna 2017.

MotoAmerica Superbiken lisäksi Eurosport ja Dplay Total esittävät myös Bennetts British Superbike -sarjaa sekä Superbiken maailmanmestaruussarjaa. Näiden sarjojen alkamisajankohdat eivät ole vielä tiedossa.

MotoAmerca Superbike, Road American osakilpailu Eurosportilla 26.–28.6.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle