Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Vaija Hokin apuvalmentajaksi

Ville Vaija Hokin apuvalmentajaksi

Hokin apuvalmentajaksi on nimetty 29-vuotias Ville Vaija. Kouvolasta lähtöisin oleva Vaija on valmentanut urallaan muun muassa Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Saksassa ja Norjassa.

Vaija kertoo, että kontakti Kajaaniin syntyi entisen Hokki-valmentajan Nicklas Huddin kautta.

– Hokki on vahva seura Mestiksessä ja Hokki on yksi Mestiksen kivijaloista. Viime kausi ei mennyt joukkueella kaksisesti, mutta tulevalle kaudelle kasassa on tosi vahva joukkue, Vaija näkee.

Nuoresta iästään huolimatta Vaijalla on runsaasti kokemusta sekä pää- että apuvalmentajan tehtävistä. Vaija aloitti valmentamisen jo 16-vuotiaana.

– Olen kiertänyt paljon maailmaa ja nyt on mukava palata Suomeen. Tarkoitus on jäädä nyt Suomeen pidemmäksi aikaa.

KOKEMUSTA MYÖS SAKSAN DEL-LIIGASTA

Viime kaudella Vaija toimi norjalaisen Skien IHK:n päävalmentajana sekä juniorijoukkueiden taitovalmentajana. Nimekkäin pesti löytyy kaudelta 2016–2017, kun hän toimi Saksan pääsarjajoukkue Krefeldin apuvalmentajana.

– Näen olevani pelaajalähtöinen valmentaja. Lisäksi vahvuudet ovat puolustuspäässä ja taktisilla osa-alueilla.

Vaija on paneutunut urallaan myös luisteluvalmennukseen.

– Luistelu on koko jääkiekon perusta ja tärkein yksittäinen taito. Intohimo luisteluun ja sen valmentamiseen alkoi vasta peliuran jälkeen. Halusin selvittää kunnolla, miten luistelua valmennetaan oikeaoppisesti.

Vaijan lisäksi Hokin valmennuskolmikon muodostavat päävalmentaja Niko Eronen ja maalivahtivalmentaja Teemu Seppänen.

Lähde: hokki.fi


Takaisin edelliselle sivulle