Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Romar ensimmäistä kertaa maailmancupin pisteille super-G:ssä

 
Romar ensimmäistä kertaa maailmancupin pisteille super-G:ssä

Vahvaan vireeseen päässyt Andreas Romar oli komeasti 18:s Norjan Kvitfjellissä lasketussa supersuurpujottelussa. Samalla Romar sai tililleen ensimmäiset maailmancupin pisteensä super-G:stä.

– Ei ollut mikään täydellinen lasku, mutta hyvä joka tapauksessa. Rinne oli sopivan kova, Romar sanoi kisan jälkeen.

Supersuurpujottelun voitti Sveitsin Didier Cuche, joka nousi samalla lajicupin johtoon ohi Ivica Kostelićin ja Georg Streitbergerin. Toiseksi laski Itävallan Klaus Kröll ja kolmanneksi hänen joukkuetoverinsa Joachim Puchner. Itävaltalaiset valtasivat myös kaksi seuraavaa sijaa.

Andreas Romar oli tänään todella nopea etenkin viimeisen väliajan jälkeen. Onnistuneen lopun ansiosta eroa voittajaan jäi ainoastaan puolitoista sekuntia.

– Ennen viimeistä väliaikaa vedin yhden käännöksen hieman pitkäksi. Pääsin kuitenkin nopeasti takaisin vauhtiin ja oikealle laskulinjalle, Romar kertoi.

Kvitfjellin super-G oli Romarin viimeinen koitos tämän talven maailmancupissa. Kausi ei kuitenkaan vielä pääty.

– Seuraavaksi teen pikavisiitin Suomeen, mutta jo tiistaina matka jatkuu kohti FIS-kisoja ja muita kilpailuja. Ei tässä väsymys vielä paina, voisin vaikka juosta maratonin, Romar nauroi.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com



Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot