Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokipojille nippu uusia pelaajia

Jokipojille nippu uusia pelaajia

 

Jokipoikien jo ennestään vankka kokoonpano kaudelle 2015-2016 alkaa hioutua hyökkäyksen osalta lopulliseen muotonsa. Nyt julkaistaan sopimukset kuuden pelaajan kanssa, jolloin sopimuksia on hyökkäysosastolle solmittu jo 15 kappaletta. Seuraavaksi Jokipojat etsiikin rauhassa vahvistusta myös pakkikalustoon.

Tämänkertaisessa porukassa mukana on niin paluumuuttaja, uusi tuttavuus kuin neljä jatkajaa viime kaudeltakin. Ärjypaidan pukevat ensi kaudella yllensä seuraavat uudet pelaajat:

 

Juuso Kaijomaa palaa kasvattajaseuransa riveihin. Viimekaudella Ruotsin 1. divisioonassa Hammarbyssa pelanneelle hyökkääjälle kaavaillaan joukkueessa isoa roolia. Juuso on kokenut pelaaja sekä nykyiseen Jokipoikiin että nykyiseen Mestikseen. Älykkäänä kiekollisena pelaajana tunnettu Juuso ei kaihda myöskään kontaktia eikä fyysistä peliä. Muun vanhemman kaartin kanssa hän pystyy myös johtamaan joukkuetta, niin kentällä kuin kopissakin.

Juuso kertoo ajatuksiaan paluusta ja tulevaisuudesta seuraavasti:

”Hieno juttu, että Jokipojat nousi heti takaisin Mestis-kartalle, kyllähän tähän kaupunkiin Mestis-jengi kuuluu. Meillä on nuori ja nälkäinen porukka, jolla päästään haastajan roolista lähtemään tulevaan kauteen. Sarja tulee olemaan varmasti tasainen ja marginaalit pieniä, ja koetan omalla panoksella auttaa kääntämään niitä tasaisia pelejä voitoiksi. Meillä kun on paljon nuoria pelaajia, niin itsekin kuulun sinne kokeneempaan kaartiin. Meidän homma on näyttää suuntaa ja esimerkkiä sekä vaikeilla hetkillä rauhoittaa tekemistä. En malta odottaa, että pelit alkavat!”

Monien iloksi on sopimukseen päästy myös Janne Väyrysen kanssa. Janne pelasi itsensä Joensuulaisten sydämiin viimeistään Suomi-sarjan ratkaisevassa finaalipelissä, jossa hän iski päätöserässä kaksi maalia Hermeksen verkkoon ja ratkaisi samalla mestaruuden Jokipojille. Janne on isokokoinen hyökkääjä, jonka harjoitusmotivaatio hakee vertaistaan. Äärimmäisen sitoutunut ja kehittyvä urheilija – harvoin on Joensuussa nähty näin nälkäisesti maalipaikoille hakeutuvaa pelaajaa.

Sopimuksen Jokipoikien kanssa on tehnyt myös oma kasvatti Jesse Paukku. Jesse on röyhkeä ja fyysisesti vahva pelaaja, joka omaa hyvät vaistot, jakaa kiekkoa hyvin ja osaa myös iskeä laatan paikasta verkon perukoille. Jessen odotetaan ottavan vielä yhden askeleen eteenpäin kiekkoilijana ja murtautuvan Mestiksen hyökkääjäkaartin eliittiin.

Roope Hämäläinen siirtyy Jokipoikien paitaan mestarijoukkue Jukureista. 22-vuotias pelaaja on ikäänsä nähden kokenut kaveri. Roope on pelannut SaiPassa liigaa kolmella eri kaudella, ja häneltä löytyy kokemusta myös nuorisomaajoukkueista. Harvalla Mestis-pelaajalla on vyöllään alle kaksikymppisten MM-kisat, mutta Roopelta löytyy tällainenkin meriitti! Hämäläisen vahvuuksia ovat erinomainen mailankäsittelytaito sekä vahva luistelu. Lisäksi Roope pelaa aina hyvällä asenteella niin ylös- kuin alaskinpäin.

Joonas Larinmaa on Joensuulaisille tuttu jo viime kaudelta. Vahva luistelija pystyy pelaamaan hyvällä tasolla molempiin suuntiin ja on sitoutunut kovaan työntekoon. Joonas haluaa - ja myös ansaitsee – näytön paikan tulevassa joukkueessa.

Mikko Sierman kuuluu samaan kastiin Larinmaan kanssa. Mikko pelasi keväällä erittäin vahvaa kiekollista peliä ja ansaitsi näin mahdollisuuden Mestiksessä. Hän pystyy hyvällä pelinluvulla ja kiekollisilla oivalluksilla rytmittämään koko kentän tekemistä.

Lähde: Jokipojat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Liigassa peräti 577 runkosarjaottelua pelannut Janne Tavi, 31, siirtyy Kiekko-Poikiin. Tavi saapuu paikkaamaan Oula Uskin ja Mika Koiviston jättämää aukkoa joensuulaisten hyökkäyksessä. Molemmat ovat toistaiseksi sivussa pienten vammojen vuoksi.

Lue lisää
Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on valittu Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi.

Lue lisää
Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustajien Esa Lehikoisen, Ville Räsänen, Wiljami Kupiaisen ja Nico Joen sekä keskushyökkääjä Oula Uskin kanssa.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Leevi Nikkinen, kotiin palaava puolustaja Santeri Koponen ja hyökkääjät Jussi Tammela, Valtteri Lipiäinen ja Olli Korhonen.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

Lue lisää