Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Väliaho Joensuun Mailan lukkariksi

Ville Väliaho Joensuun Mailan lukkariksi

Kankaanpään Mailan kasvatti Ville Väliaho, 23, siirtyy Joensuun Mailan lukkariksi 1+1-vuotisella sopimuksella. Edelliset kaksi kautta Väliaho edusti Sotkamon Jymyä, mutta nyt uudet haasteet odottavat Joensuun Mailan paidassa.

–Hyvät fiilikset uudesta sopimuksesta. Sotkamossa ei hommat menneet ajattelemallani tavalla, joten nyt oli aika lähteä muualle. Ajatus on vahvistunut siitä, että olen tullut nyt sinne paikkaan, johon kuulunkin. Innolla odotan mitä talvikausi ja tuleva kesä tuovat tulleessaan, kommentoi Väliaho.

Väliaho debytoi Superpesiksessä Kankaanpään Mailan paidassa 16-vuotiaana kaudella 2013 ja miehellä on vyöllään 131 superpesisottelua. Vastustajan paidasta tähän saakka Joensuun Mailaa seurannut kunnianhimoinen huippulukkari pitää uutta seuraansa Superpesiksen edelläkävijänä.

–Joensuun Maila on vahva organisaatio, joka on kasvanut ja kehittynyt Superpesiksen edelläkävijäksi. Kuten viime vuodet ovat näyttäneet, niin kentällä homma toimii ja varsinkin ulkopelin suhteen pelillisen edelläkävijyyden huomaa. Hyvältä vaikuttaa tällä hetkellä.

–Pelillisesti tuon Joensuuhun vahvaa lukkaripeliä. Nyt on hyvä fiilis siitä, että apunani on hyvä etukenttä ulkopelissä omien vahvuuksien ja heikkouksien tueksi. Pukukoppiin lupaan tuoda huonoja juttuja, naurahti Väliaho.

Joensuun Mailan pelinjohtaja Mikko Korhonen on tyytyväinen joukkueeseen saapuvaan uuteen lukkariin.

–Ville on äärimmäisen taktinen lukkari ja taitava lautasen äärellä, joka suhtautuu peliin intohimolla. Ne vahvuudet on ilo saada meidän joukkueeseemme. Kärkipään lukkari on kyseessä ehdottomasti, kommentoi Korhonen.

–Odotan myös sitä, että kolmikko Mikko Lahtinen, Seeti Surakka ja Väliaho pääsevät kehittämään lukkaripeliä kunkin osalta pitkälle eteenpäin.

Korhonen antaa kiitoksensa myös Sotkamon Jymyn organisaatiolle, josta Väliaho siirtyy Joensuuhun.

–Hyvää lukkaria lähdimme hakemaan ja oli monen sattuman summa, että asiat ratkesivat näin. Kiitos siitä myös Sotkamon Jymylle. Vaikka Villellä oli Sotkamoon vielä sopimusta jäljellä, niin he päästivät miehen Joensuuhun, päätti Korhonen.

Joensuun Mailan sopimustilanne 8.10.2020:

Ville Väliaho 2021 (2022), Markus Tuikka 2021 (2022), Antti Hartikainen 2021, Topi Hurskainen 2021 (2022), Mikko Kemppainen 2021, Konsta Kettunen 2022, Iiro Kuosa 2022, Henri Litmanen 2022, Konsta Piironen 2021, Samuel Tikkonen 2023, Seeti Surakka 2021 (2022), Väinö Väänänen 2021, Matias Hänninen 2021, Justus Niemeläinen 2021

Lähde: joensuunmaila.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Markus Tuikka ei jatka Joensuun Mailassa

Markus Tuikka ei jatka Joensuun Mailassa

Joensuun Mailaan kuluvalle kaudelle siirtynyt Markus Tuikka on päättänyt lopettaa pelaajauransa ja seuran kanssa syksyllä solmittu 1+1-vuotinen pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Markus Tuikka Joensuun Mailaan

Markus Tuikka Joensuun Mailaan

Markus Tuikka, 27, siirtyy Joensuun Mailaan allekirjoitettuaan 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen seuran kanssa.

Lue lisää
Sami Österlund Joensuun Mailaan

Sami Österlund Joensuun Mailaan

Porilainen Sami Österlund, 30, liittyy syksyllä mukaan Joensuun Mailan miesten edustusjoukkueen valmennustiimiin. Österlundin sopimus on 1+2-vuotinen.

Lue lisää
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää