Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miika Heinola ja Henri Turunen palaavat Susiin - kasassa nyt 17 pelaajasopimusta

Miika Heinola ja Henri Turunen palaavat Susiin - kasassa nyt 17 pelaajasopimusta

Joukkueen päävalmentaja Erno Kujala valintansa jälkeen ahkeroinut sopimusneuvotteluissa ja uusia sopimuksia on julkaistavaksi jälleen useita. Susipaidan päälleen ensi kaudella laittavat joukkueeseen palaavat Henri Turunen (Josba, Joensuu) ja Miika Heinola (Korian Klubi).

Miika Heinola odottaa itseltään ehjää kautta ja laadukasta tekemistä arkeen, joka mitataan sitten otteluissa. Paluupäätös oli Heinolalle monen asian summa, mutta erityisesti kokonaisuus ratkaisi tulevan kauden joukkueeksi Sudet.

– Valmennus, pelaajisto, huolto sekä joukkueen ympärille kasattu tukiorganisaatio vakuuttivat. En myöskään ole unohtanut sitä tunnetta, kun pääsee pelaamaan mahtavan kotiyleisön edessä. Hyviä muistoja on edellisiltä Susikausilta kosolti, sillä ensimmäiset pelit susien miesten kanssa pelasin jo 13 vuotta sitten. Mukaan mahtuu mm. playoffit, putoamiskarsinnoista selviytyminen sekä upea Kouvolan derby yli 500 katsojan edessä, kommentoi Heinola omia pelivuosiaan Susien paidassa.

Myös Henri Turunen on palaamassa Susiin loistavissa tunnelmissa.
– Odotan, että taistelemme joukkueena lohkomme kärkisijoista heti ensimmäisellä kaudella ja siinä samalla toivon ottavani seuraavan kehitysaskeleen pelaajana. Koen, että joukkueen tavoitteet ovat samanlaiset kuin omani ja uskon, että uuden valmennuksen avulla pystyn jatkamaan kehitystäni pelaajana. Pelaajana annan aina kaikkeni ja tavoittelen vain voittoa, vahvuuteni on mielestäni monipuolisuus pelata lähes mitä vain roolia. Viime vuotena otin Joensuussa suuren kehitysaskeleen kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, joka näkyi myös positiivisesti tulostaulun puolella.

Päävalmentaja Kujala odottaa molemmilta pelaajilta vahvaa roolia joukkueessa

– Henri (Turunen) on minulle tuttu pelaaja aikaisemmilta susikausilta. Olin tyytyväinen, kun kuulin että hänellä olisi taas mahdollisuus palata Susiin. Henkka sopii rooliin kuin rooliin, ja on ehdoton joukkuepelaaja sekä urheilija. Miika taas on monipuolinen pelaaja, jota voi peluuttaa hyvin sentterinä tai puolustajana. Toivotaan, että muutaman rikkonaisemman sesongin jälkeen hän saisi pidettyä itsensä ehjänä ja siten lunastettua ison roolin joukkueen pallollisessa pelissä, suunnittelee Kujala uusien sopimusten julkistamisen yhteydessä.

Lisää kokemusta ja nuoruuden intoa jatkosopimusten muodossa

Edustusjoukkueessa jatkavat Anton Nuttunen, Tomi Mononen, ja viime kaudella harjoitusrinkiin nousseet Arttu Sinkkonen ja Mikko-Pekka Laitinen. Kujala on valmentanut Arttua ja Mikko-Pekkaa junnuista asti.
– Vikkeläjalkaset pojat nousivat viime kaudella jo edustuksen harjoitusrinkiin. Vielä pykälä miehisyyttä kroppaan ja pelityyliin, niin kaikki on heillä auki ylöspäin. Samoin Anton kuuluu nuorempaan osastoon ja viettää vielä puolikkaan kauden armeijan harmaissa. Hän on taitava ja älykäs pelimies. Toivotaan, että tetsarin kantamisesta kantautuu positiivisia hyötyjä myös tossun kulkemiseen pelikentillä, naljailee Kujala.

Ja Kujala jatkaa sanailuaan pelaajavalinnoistaan:
– Divaritasollakin parikymppisenä pelannut Mononen on löytänyt uuden vaihteen tekemiseen vanhemmalla iällä. Tomi tuo mukavaa laajuutta rosteriin ja kilpailua pelipaikoille. Aina kun hän hyppää askiin, niin antaa siellä kyllä kaikkensa eikä pelkää pieniä osumia.

Ja siltä se vaikuttaakin ettei Mononen osumaa pelkää:
– Tuntuu todella hienolta kuulua tähän joukkueeseen, ja saada repiä ja raastaa susipaita päällä juuri tämän joukkueen eteen yhdessä. Viime kaudesta jäi vähän katkera maku, kun pelit jäivät kesken juuri kun piti käydä pelaamaan niitä tärkeimpiä pelejä. Henkilökohtaisesti jäi suuresti nälkää parantaa tulevaan kauteen. Odotan joukkueelta sitoutumista omaksua nopeasti uuden sarjantason myötä tulevat haasteet ja kehittyä yhtenäiseksi voittavaksi joukkueeksi.

Myös Nuttunen odottaa tulevaa pelikautta innolla:
– Kovempi ja uusi sarjataso kasvattajaseurassani tietysti vaikutti positiivisesti siihen, että haluan itse olla mukana kehittymässä pelaajana ja auttamassa joukkuetta menestymään myös tulevalla kaudella.

Sudet Salibandy sopimuspelaajat 2020-2021, tilanne 8.5.2020

Puolustajat:
Ossi Ekroth
Miika Heinola
Joni Kultanen
Juho Mikkola
Teemu Pienmunne
Antti Punkkinen
Arttu Sinkkonen

Hyökkääjät: 
Olli Joutjärvi
Kalle Kalenius
Tatu Laine
Mikko-Pekka Laitinen
Pyry Makkonen
Tomi Mononen
Anton Nuttunen
Petri Pöntinen
Juuso Suotula
Henri Turunen

Lähde: sudetsalibandy.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Hyökkääjä Elmo Lavonen Susiin

Hyökkääjä Elmo Lavonen Susiin

Edustusjoukkueen hyökkäyskalusto vahvistuu todellisella tähtihyökkääjällä, kun liiga- ja divarikokemustakin omaava Elmo Lavonen (21v) teki sopimuksen Susien kanssa! Elmo on ollut joukkueen harjoitusringissä jo kesäkaudesta alkaen.

Lue lisää
Lauri Turunen palaa susipaitaan - Antti Roini siirtyy Mikkelistä Kouvolaan

Lauri Turunen palaa susipaitaan - Antti Roini siirtyy Mikkelistä Kouvolaan

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen vahvistuu kahdella kenttäpelaajalla.

Lue lisää
Petri Pöntinen palaa kotiin – Susien runko julkaistu

Petri Pöntinen palaa kotiin – Susien runko julkaistu

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen tulevan kauden päävalmentajana huhtikuussa aloittanut Erno Kujala on suorittanut pelaajasopimusneuvotteluja useiden pelaajien kanssa.

Lue lisää
Risto Kailio mukaan Susien valmennukseen

Risto Kailio mukaan Susien valmennukseen

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajana viime viikolla aloittanut Erno Kujala saa apuvalmentajakseen Susien A-junioreita viimeiset viisi kautta valmentaneen Risto Kailion.

Lue lisää
Erno Kujala on Susien uusi päävalmentaja

Erno Kujala on Susien uusi päävalmentaja

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen uutena päävalmentajana aloittaa Erno Kujala.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää