Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista jatkaa SPV:ssä

Veikkausvinkit

Yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista jatkaa SPV:ssä

 

Yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista salibandyliigapelaajista, Sami Koski, 29, jatkaa Seinäjoen Peliveljissä ainakin kaksi seuraavaa vuotta. Koski ja SPV ovat solmineet 2+1 vuotta käsittävän jatkosopimuksen. Koski kuuluu salibandyliigan kaikkien aikojen tehokkaimpien pelaajien kirkkaimpaan kärkeen, sillä hän on koonnut pelaamassaan 240 ottelussa peräti 265+254=518 tehopistettä. Ottelukohtainen pistekeskiarvo on hänellä 2,15, johon ei ole pystynyt kukaan toinen yhtä paljon liigapelejä pelannut pelaaja.

Kosken jatko tarkoittaa myös sitä, että SPV:ssä pelaa nyt pistekeskiarvoltaan kaksi kaikkien aikojen parasta pelaajaa, sillä tässä tilastossa toisena oleva Mika Kohonen on tehnyt jo aiemmin sopimuksen ensi kaudesta Peliveljiin. Kaikkiaan yli sata liigaottelua pelanneista pelaajista yli kahden tehopisteen keskiarvoon on yltänyt ainoastaan kolme pelaajaa kautta aikain.Koskea oltiin viemässä kauden päätteeksi useaan muuhunkin seuraan Ruotsia ja Sveitsiä myöten. Koski kuitenkin päätyi tuttuun seuraan ja uhkuu pelihaluja jo ensi kautta ajatellen.

- Suurin syy SPV:ssä jatkamiselle on, että tällä joukkueella on edelleen tavoite mennä eteenpäin ja halu kehittyä. Toiseksi uskon, että joukkueella on suuri mahdollisuus menestyä kaikissa kolmessa kilpailussa, Koski perustelee.

- Itse haluan voittaa aina kun kentälle menen ja tämä on yksi isoimpia syitä jatkamiselle. Lisäksi kotiseutu vetää puoleensa, siinä on jotain extraa, kun saa edustaa oman seudun lippulaivaa ja voittaa punaisissa, Koski tarkentaa ja lisää vielä lopuksi:

- Omat fiilikset ovat odottavaiset ja nälkäiset ensi kautta ajatellessa, koska itselläni on tunne, että kaikkea ei ole vielä Peliveljistä nähty.

SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen on erittäin tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

- Kahden vuoden jatko liigan tehokkaimman pelaajan kanssa on varmasti jokaiselle valmentajalle iloinen uutinen. Samin kanssa on tehty hommia yhdessä hänen koko liigauransa ajan ja mieltä lämmittää kovasti se, että yhteistyö jatkuu nyt suoralla kahden vuoden sopimuksella. Tiedän myös, että kaikkea hänen potentiaaliaan ei ole vielä nähty ja sen eteen teemme jatkossa entistä enemmän hommia. Uskon yksinkertaisesti tässäkin niin, että kun yksilöt kehittyvät, joukkuekin kehittyy, Koponen tiivistää.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaKohonen

Mika Kohonen

10.5.1977 Jyväskylän maalaiskunta
Tiedot

SamiKoski

Sami Koski

Tiedot


SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV lähtee kauteen 2019-20 edelleen varsin kokeneella ryhmällä.

Lue lisää
Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 2+1 vuoden jatkosopimuksen Ville Kuuselan, 34, kanssa.

Lue lisää
Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 7+1 vuoden jatkosopimuksen Jukka-Pekka Pelto-Arvon kanssa.

Lue lisää
Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 sopimuksella.

Lue lisää
Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

SPV:n tehohyökkääjä Jari Hankkio, 25, jatkaa Seinäjoella myös kaudella 2017-18.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää