Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestaripuolustaja jatkaa SPV:ssä

Mestaripuolustaja jatkaa SPV:ssä

 

Kolminkertainen suomenmestaripuolustaja Jyrki Holopainen,  jatkaa SPV:ssä myös kausilla 2015-17. SPV ja tänä keväänä miesten maajoukkueeseenkin noussut Holopainen ovat solmineet 2+1 vuotta käsittävän sopimuksen. Holopainen on alkujaan Ruukin Innon kasvatti, jonka liigaura alkoi OLS:issa 2004. Peliveljiin Holopainen siirtyi 2007. Holopainen tunnetaan erinomaisena pallollisena puolustajana, joka ei kaihda koviakaan kaksinkamppailuja. Nyt jo 10 vuotta kestäneellä liigauralla on syntyneet myös puolustajalle mukavat tehopisteet 79+82=161.


 
Päättyneellä kaudella Holopainen nousi mukaan myös miesten maajoukkueeseen, jossa Holopainen debytoi hienosti iskien mm. ensimmäisen maaottelumaalinsa hallitsevan maailmanmestarin Ruotsin verkkoon. Kauden päätteeksi Holopaisesta oltiinkiin kiinnostuneita niin naapurimaassa kuin paljon viime vuosina suomalaispelaajia vetäneessä Sveitsissäkin. Holopaisen ura jatkuu kuitenkin edelleen Seinäjoella ainakin kaksi seuraavaa vuotta.

– Olen ollut jo monta vuotta Seinäjoella, joten kevään aikana mielessä kävi lähteä katselemaan menoa muuallekin. Saatiin kuitenkin SPV:n kanssa hyvä paketti kasaan, joten Seinäjoelle oli lopulta helppo jäädä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Joukkue on tuttu ja asiat ovat aina toimineet täällä hienosti. Vaakakupissa painoi myös mahdollisuus voittaa Champions Cup, ja haluja on voittaa Suomen mestaruus ensi kaudellakin. Lisäksi on mainittava, että legenda Mika Kohosen kanssa on huikeaa päästä pelaamaan samaan joukkueeseen, todella mahtavaa olisi pelata kenties samassa kentässäkin. Siinä siis tavoitetta minulle, Holopainen kertoo jatkon syitä.

SPV julkistaa ensi kauden joukkueensa lauantaina 6.6. klo 12.00. Seinäjoen Halpa-Hallissa. Tuossa yhteydessä julkistetaan myös nuoremmista pelaajista koostuva kesäharjoitusryhmä, josta voi nousta pelaajia kesän mittaan liigajoukkueeseen. Julkistuksen yhteydessä pelataan myös näytösluontoinen ottelu sopimuspelaajien ja kesäharjoitteluryhmän välillä.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV lähtee kauteen 2019-20 edelleen varsin kokeneella ryhmällä.

Lue lisää
Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 2+1 vuoden jatkosopimuksen Ville Kuuselan, 34, kanssa.

Lue lisää
Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 7+1 vuoden jatkosopimuksen Jukka-Pekka Pelto-Arvon kanssa.

Lue lisää
Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 sopimuksella.

Lue lisää
Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

SPV:n tehohyökkääjä Jari Hankkio, 25, jatkaa Seinäjoella myös kaudella 2017-18.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää