Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta. Sopimuksen ehtona on kuitenkin, että kansainväliset pelilupa- ja rekisteröintimenettelyt sujuvat ilman ongelmia. Valencia saapui Seinäjoelle jo tammikuun alusta ja sopimus sinetöitiin koronakaranteenin ja lääkärintarkastuksen jälkeen. Valencia liittyi SJK:n harjoitusrinkiin viime maanantaina.

29-vuotias ja 186-senttinen Cristhian Valencia, on pelipaikaltaan keskuspuolustaja, mutta hän on pelannut myös vasemman laitapuolustajan paikalla. Urallaan Valencia on pelannut yhteensä lähes 230 ammattilaisottelua, mutta pesti SJK:ssa on Valencian ensimmäinen Etelä- tai Väli-Amerikan ulkopuolella.

– Tämä tuntuu heti uskomattoman hienolta maalta. Rakastan tätä rauhallisuutta ja hiljaisuutta, mutta kaikkein eniten pidän ihmisistä täällä. Kaikki täällä ymmärtävät, että en osaa vielä englantia, mutta silti he pyrkivät kaikin tavoin auttamaan minua ja tekemään oloni kotoisaksi, sanoo Cristhian Valencia.

– Myös seura on tehnyt minuun vaikutuksen. Harjoitusolosuhteet ja stadion, sekä ihmiset joita seurassa työskentelee. Myös joukkuekaverit ovat ottaneet minut heti loistavasti vastaan, joten olen todella tyytyväinen ollessani täällä.

– Minulla oli sopimustarjous toiseen seuraan Etelä-Amerikassa, mutta hyvä ystäväni Luis Carlos Murillo, joka pelaa nyt HJK:ssa, kertoi minulle tämän maan kauneudesta sekä sarjasta, ja halusin uralleni sekä elämälleni uuden tason. Siksi tulin tänne, Valencia päättää.

Valencian odotetaan tuovan lisävaihtoehdon SJK:n jo ennestään vahvaan puolustuslinjaan.

– Mietimme pitkään Cristhianin kohdalla, tarvitsemmeko enää joukkueeseen topparia, koska topparitilanteemme oli jo ennestään hyvä. Hänen pelinavaamistaitonsa sekä kykynsä katkoa tekivät kuitenkin vaikutuksen. Toki hänelle on annettava aikaa sopeutua, mutta odotamme joka tapauksessa häneltä paljon. Kilpailu tulee olemaan kova topparin paikalle, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

– Oli heti alusta alkaen selvää, että Cristhianilla on iso halu voittaa, kun hän pelaa. Hän on aggressiivinen ja vasenjalkainen keskuspuolustaja, joka tuo meille tasapainoa puolustuspään pelipaikkoihin, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

SJK kohtaa lauantaina 30.1. klo 14:30 harjoitusottelussa VPS:n. SJK:n talven kolmas harjoitusottelu pelataan koronarajoituksien vuoksi suljetuin ovin.

Lähde: sjk.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMonipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

Lue lisää
SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

Päävalmentaja Alexei Eremenko ja valmentaja Umar Marhiev on vapautettu tehtävistään. SJK:n valmennusvastuun ottaa Brian Page valmennusryhmineen. Muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Lue lisää