Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

3.2.2011 - Ässien hyvät otteet jatkuvat

 
3.2.2011 - Ässien hyvät otteet jatkuvat

MOROTUS TAAS KAIKKI MUN BLOGINI YSTÄVÄT. Tällä kertaa on aiheena porilainen talviurheilu. Siis ihan ekaksi täytyy kertoa, jos joku luuli että Jukkiksesta tehty juttu oli plagiaatio Satakunnan Kansan jutusta. Sitä se ei ollut, minun piti kirjoittaa juttu Jukkiksesta ennen kuin Luotolan Juha kerkiää kirjoittamaan Satakunnan Kansaan mitään, mutta enpä kerennyt.

Sitten mennään asiaan. Porin Ässillä menee vieläkin hyvin ja alkaa näyttämään että mikään pysäytä Ässien junaa tänä vuonna. Tällä hetkellä näyttää että Porissa saataisiin taas juhlia jääkiekko mitalia tänä vuonna. Niin ainakin itse uskon ja toivon sydämeni pohjasta. Onhan siitä edellisestä jo aikaa noin 5 vuotta eli vuonna 2006.

Porin Kärppillä loppuu viikonloppuna runkosarja ja sen he voittavat mitä ilmeisemmin. Se on loistava saavutus, onnittelut vaan koko joukkueelle ja koko joukkueenjohdolle. Erityisesti Markku Viitalammelle, joka on kerännyt taas joukkueen vaikka olikin aika paljon vaikeuksia sitä kerätessä.

Porin Narukerällä menee taas kohtalaisen hyvin. Joukkue on nyt 4 sijalla. Nousu ylemmäs on aloitettu ja toivottavasti se johtaa taas mitaliin tänä vuonna.

Sitten pieni juttu porilaisesta salibandystä. Siinä menee kohtalaisen hyvin. KoPo tulee pysymään 2 divarissa, mutta mikä surullisinta, SBS Pori tulee tippumaan 3 divariin ensi kaudeksi. Siinä kävi sillai millai vähän epäilinkin, että näistä kolmesta herrasta mitkä menivät sinne ei ollutkaan mitään apua. Menkää kaikki kynnelle kykenevät katsomaan ja toteamaan asia. SUNNUNTAINA 6.2.2011 KLO 14.25 PELATAAN SALIBANDYN 2 DIVARIN KUUMA PAIKALLISTAISTO SBS PORI VASTAAN KOPO.

Sitten viimeisenä joukkueen, mutta ei vähäisimpänä. Tämän kaupungin ylpeys tässä lajissa eli Fbt Pori, joka pelaa liigaa. Joukkue hävisi maanantaina Trackersille hyvin tärkeän matsin. Tämän pelin jälkeen näyttää voimaakkaasti siltä, että tänä vuonna pelataan taas liigakarsintoja porissa. Toivottavasti jätkät hoitavat sillai asian ettei tartte pelata näitä kamalia liigakarsintoja, sillä niissä ratkaisee se kumpi haluaa enemmän voittaa sen sarjan.

Sitten lopuksi vielä pieni tiedotus kaikille kesän odottajille. Porin Pesäkarhujen naiset ovat kovempia, kuin viime vuonna ja nyt on kaikilla mahdollisuus tulla katsomaan joukkuetta ekan kerran. Huomenna 4.2.2011 me kohdataan Kankaanpään Maila klo 20. Sen jälkeen seuraava peli on 13.2.2011 klo 12 Petojusseja vastaan. Sen jälkeen onkin jo Halli-SM alkuturnauksen aika, eli 19.2.2011. Silloin pelit alkavat klo 10.30 Rauman Lukkoa vastaan. Kello 14.30 pelataan Turku-Pesistä vastaan. TERVETULOA VAAN KAIKKI INNOKKAAT KATSOMAAN NÄITÄ PELEJÄ.


YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle