Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Jalkapallo - UrheiluSuomi.com
Kuvakooste: 4.7.2020 - (MuSa-AC Kajaani)

Katso kuvat

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa


MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle


Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää


Suomi avautuu uudelleen


Hiljaisen lopputalven ja kevään jälkeen sekä penkkiurheilijat että itse urheilijat alkavat olla jo aika täpinöissään, kun kausi vihdoin pääsee alkamaan eri lajeissa.

Lue lisää

Kuvakooste: 17.6.2020 - (FC Jazz-Ilves 2)

Katso kuvat

Roope Huhtala HJS paitaan


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää

Kuvakooste: 16.6.2020 - (MP-FC Haka)

Katso kuvat

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin


Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella


Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa


Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää

Kuvakooste: 13.6.2020 - (SavU-KyPa)

Katso kuvat

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen


Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää

Kuvakooste: 11.6.2020 - (MiPK-PKKU)

Katso kuvat

Hyökkääjä Daniel Carr saapui vahvistamaan Rovaniemen Palloseuraa


Rovaniemen Palloseuran uusi hyökkääjä on Daniel Carr. Pelipaikaltaan Carr, 26, on keskushyökkääjä, mutta hän pystyy pelaamaan myös laidoissa.

Lue lisää

KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen


Kuopion Palloseura ja maalivahti Hemmo Riihimäki ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää 17-vuotiaan maalivahtitalentin KuPS:ssa kauden 2023 loppuun asti.

Lue lisää

Kuvakooste: 6.6.2020 - (MuSa - Pallo-Iirot)

Katso kuvat

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana


Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä


Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää

Atom jatkaa Klubissa kauden loppuun


HJK ja Atom Tanaka ovat sopineet jatkosta, joka kattaa koko kauden 2020.

Lue lisää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää


TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään


TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää

Veikkausliiga käynnistyy heinäkuun alussa


Veikkausliiga käynnistyy 1. heinäkuuta. Kausi kestää heinäkuusta marraskuuhun.

Lue lisää

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja


TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää

Vera Saastamoinen jatkaa Punamustissa


Uuden sarjakauden käynnistymisen ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta joukkueen vahvistaminen jatkuu. PK-35 Vantaa on solminut Vera Saastamoisen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää

TPS päätti yt-neuvottelut - pelaajien kanssa sopu palkkojen alentamisista


TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on saanut omat yt-neuvottelunsa päätökseen nopealla aikataululla. Yt-neuvottelut koskivat koko yhtiön vakituista ja määräaikaista henkilöstöä, niin hallinnossa kuin edustusjoukkueenkin puolella.

Lue lisää

FC TPS Turku Oy aloittaa koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut


TPS jalkapallon miesten edustusjoukkueen taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, aloittaa yhteistoimintalain mukaiset yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

Lue lisää

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa


Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää

Ratkaisevatko nämä pelaajat Suomen kohtalon jalkapallon EM-kisoissa


Marraskuussa 2019 koettiin jotain ennennäkemätöntä, kun Suomi raivasi itselleen tien jalkapallon EM-kisoihin.

Lue lisää

Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi


Suomi on Euroopan jalkapalloilumaista pohjoisin ja melkein myös pienin.

Lue lisää

Vedonlyöntiä aktiivisesti harrastaen


Oletko koskaan ajatellut, että voisit seurata urheilua ammatiksesi, olematta siis itse urheilija. Kiertäisit peleissä ympäri maailman ja viettäisit jännittävää ja viihteellistä elämää, mutta elämää, jossa olisi myös isot riskit.

Lue lisää