Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokipoikien Otto Karvinen pelikieltoon

 

Jokipoikien Otto Karvinen pelikieltoon


Jokipoikien hyökkääjä Otto Karviselle on määrätty kolmen ottelun pelikielto perjantaina pelatun Sport - Jokipojat -ottelun tapahtumien johdosta.

Asia on otettu käsittelyyn otteluvalvojan tekemän loukkaantumisraportin perusteella. Otto Karvisen lisärangaistus on tuomittu polvitaklauksesta säännön 536 b) perusteella.
Päätuomarit eivät ole tuominneet tilanteesta rangaistusta.

Videotallenteelta voidaan todeta: Otto Karvinen ajaa karvaavana hyökkääjänä kovalla vauhdilla suoraan kohti kiekollista Petri Merta. Vaikka pelaaja toteaa vastineessaan taklaavansa häntä olkapäällä olkapäähän, on myös osuma polveen selkeä. Kyseessä on nopea pelitilanne, jossa ei ole havaittavissa vahingoittamistarkoitusta. Kontaktitilanteessa etummainen polvi osuu juuri kääntymässä olevan Meren polveen, jonka päällä ilmeisesti on iso osa pelaajan painosta. Meri loukkaantuu taklauksen seurauksena.

Vaikka Karvinen ei ole yrittänyt vahingoittaa vastustajaa, hän on vastuussa kovavauhtisen, vaarallisen polveen kohdistuneen taklauksen seurauksista.

Pelaaja on pelikiellossa kaikissa Jääkiekon SM-Liiga Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliitto ry:n alaisissa sarjaotteluissa, kunnes hänen joukkueensa sarjaohjelmassa pelikielloksi määrätyt ottelut on pelattu.

Karvinen kärsii pelikieltonsa seuraavissa Mestis–otteluissa:
23.01. Jokipojat - Hokki
25.01. SaPKo - Jokipojat
26.01. Jokipojat - SaPKo

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis, 52, jatkaa Jokipoikien päävalmentajana ensi kauden kattavalla yksivuotisella sopimuksella. Varis siirtyi joukkueen peräsimeen keväällä 2017, ja aloittaa näin toisen perättäisen täyden kautensa käskyttäjän tontilla.

Lue lisää
Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat on solminut loppukauden kestävän sopimuksen maalivahti Sebastian Ylösen kanssa. Ylönen saapuu Joensuuhun tänään tiistaina ja on joukkueen mukana niin pitkään, kuin keväällä pelejä riittää.

Lue lisää
Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Jokipoikien takalinjat saivat kovan vahvistuksen, kun puolustaja Esa Lehikoinen liittyy loppukaudeksi joukkueen mukaan.

Lue lisää
Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jokipojat on vapauttanut tehtävistään edustusjoukkueensa päävalmentajan Ari Aaltosen. Valmennusvastuun ottaa joensuulaiselle kiekkoväelle erinomaisen tuttu Jouni Varis, joka jatkaa loppukauden lisäksi päävalmentajana myös kaudella 2017-2018.

Lue lisää
Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Jokipojat on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Jonathan Iilahden kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kevään lisäksi myös tulevan kauden 2017-2018.

Lue lisää
Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jokipojat on solminut Liigaa pelaavan Mikkelin Jukureiden kanssa lainasopimuksen puolustaja Henri Auvisesta.

Lue lisää