Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokipojille yksitoista pelaajasopimusta

Jokipojille yksitoista pelaajasopimusta

 

Jokipojat kohti uutta - omin voimin ja porras kerrallaan.

Tulevaisuus

Jokipojat lähtee rakentamaan uutta tulevaisuuttaan talous edellä ja omaan pelaajatuotantoon tukeutuen. Mestis-kauteen 2015-2016 ei lähdetä paukuttelemaan henkseleitä, vaan rakentamaan vakaata, omavaraista pohjaa. Harvalla joukkueella Mestiksessä on yhtä vahva junioriorganisaatio taustallaan kuin Jokipojilla, ja kevään aikana on yhteistyö Juniori Jokipoikien kanssa tiivistynyt entisestään.

Jokipojat elää omista junioreistaan, ja junioriorganisaation pelaajat puolestaan saavat edustusjoukkueesta hyvän tavoitteen omaan tulevaisuuteensa. Nämä taustat huomioon ottaen olemme pyrkineet kehittämään vahvaa ja dynaamista yhteistyötä. Esimerkkeinä voidaan mainita mm. hallitusten välinen yhteistyö, jossa tarkoituksena on jakaa näkemyksiä ja kehittää molempien toimintaa, sekä yhteiset kesäharjoitukset edustusjoukkueen ja A-nuorten välillä.

Kausi 2015-2016

Tulevan kauden joukkue tullaan rakentamaan joensuulaiseen runkoon höystettynä muutamalla hankinnalla. Joensuulaisessa rungossa on paljon kokemusta Mestiksestä, mutta myös paljon nuoruutta ja uusia tuulahduksia. Selkeä linjaus on kuitenkin se, että nuorille omille kasvateille halutaan antaa mahdollisuus edustaa kasvattajaseuransa edustusjoukkuetta. Kyseessä on useamman vuoden projekti, jossa vaaditaan kärsivällisyyttä.

Joukkue aloitti harjoittelun maanantaina 4.5. kuivaharjoittelutreenillä. Harjoituksia vetää Kimmo Hyppönen, joka on tuttu mm. Katajan luistelijoiden valmentajana sekä joiltakin aiemmilta vuosilta myös Jokipoikien kesäharjoituksista. Tähän ratkaisuun päädyttiin, jotta päävalmentajan valinnassa ei tarvitsisi tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Lisenssipäätöksen siirtyminen näin pitkälle kevääseen jarrutti hieman päävalmentajan rekrytointia, mutta nyt työ on päässyt kuitenkin toden teolla käyntiin.

Pelaajasopimuksia toimistolla on rustattu kovaa vauhtia. Seuraavassa lista ensimmäisistä sopimuksista.

Maalivahti

Mikael Edelmann. Kolmatta kauttaan Jokipojissa aloittava nuori Tapparan kasvatti on osoittanut luotettavuutensa ja ammattimaisuutensa aiempina vuosina Joensuussa, joten jatkosopimus on tervetullut.

Puolustajat

Matti Koistinen. Kokenut ja luotettava pelaaja niin kentällä kuin myös pukukopissa. Tärkeä pala ja ehdoton puolustuksen johtohahmo.
Joni Muranen. Jokipoikien oma kasvatti, joka oli johtava puolustaja viime kauden A-nuorten joukkueessa. Rauhallinen, hyvin peliä lukeva pelaaja. Harjoitteli loppukaudesta edustusjoukkueen mukana ja on nälkäisenä valmis hakemaan peliaikaa Mestiksestä.

Hyökkääjät

Oula Uski. Tekee paluun tuttuun ärjynuttuun. Viimekaudella TUTO:ssa hyökänneelle Oulalle asetetaan isot odotukset. Osoittanut pystyvänsä ottamaan isoa roolia mahdollisuuden saadessaan. Raamikas, moderni pelaaja.
Ville Halonen. Viime kauden varakapteeni, joka pystyy johtamaan joukkuetta esimerkillään. Työteliäs ja periksiantamaton pelaaja.
Jesse Jormanainen. Omaa kovan ja nopeasti lähtevän laukauksen. Mestiskokemusta Jokipojista muutaman vuoden takaa.  
Eetu Rissanen. Viime kauden Jokipoikien pistepörssin voittaja. Älykäs, pienikokoinen terrierimäinen pelaaja, joka ei kaihda ahtaitakaan välejä.  
Kasimir Puruskainen. Jokipoikien kasvatti, joka on vakuuttanut seurajohdon halustaan lyödä itsensä kovaa likoon. Äärimmäisen taitava pelaaja.
Nemo Huhta. Viime kaudella A-nuorissa pelannut pelaaja. Teki ikimuistoisen debyyttinsä edustusjoukkueessa iskemällä kolme maalia avausottelussaan.
Teemu Holttinen. Myös A-nuorissa pelannut pelaaja. Tavaramerkkinä terävä laukaus.
Teemu Nissinen. Kahden edellisen tavoin A-nuorissa hyökännyt pelaaja. Hyvä liike ja laukaus.

Neljästä A-nuorissa pelanneesta pelaajasta odotetaan 1-2 ottavan vakiokokoonpanon paikan edustusjoukkueessa. Osalle kertyy varmasti Mestis-kokemuksen ohella myös otteluita A-nuorten Mestis-joukkueessa.

Jokipoikien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis, 52, jatkaa Jokipoikien päävalmentajana ensi kauden kattavalla yksivuotisella sopimuksella. Varis siirtyi joukkueen peräsimeen keväällä 2017, ja aloittaa näin toisen perättäisen täyden kautensa käskyttäjän tontilla.

Lue lisää
Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat on solminut loppukauden kestävän sopimuksen maalivahti Sebastian Ylösen kanssa. Ylönen saapuu Joensuuhun tänään tiistaina ja on joukkueen mukana niin pitkään, kuin keväällä pelejä riittää.

Lue lisää
Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Jokipoikien takalinjat saivat kovan vahvistuksen, kun puolustaja Esa Lehikoinen liittyy loppukaudeksi joukkueen mukaan.

Lue lisää
Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jokipojat on vapauttanut tehtävistään edustusjoukkueensa päävalmentajan Ari Aaltosen. Valmennusvastuun ottaa joensuulaiselle kiekkoväelle erinomaisen tuttu Jouni Varis, joka jatkaa loppukauden lisäksi päävalmentajana myös kaudella 2017-2018.

Lue lisää
Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Jokipojat on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Jonathan Iilahden kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kevään lisäksi myös tulevan kauden 2017-2018.

Lue lisää
Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jokipojat on solminut Liigaa pelaavan Mikkelin Jukureiden kanssa lainasopimuksen puolustaja Henri Auvisesta.

Lue lisää