Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samu Pitkänen jatkaa Jokipojissa, lisäksi neljä sopimusta pakistoon

Samu Pitkänen jatkaa Jokipojissa, lisäksi neljä sopimusta pakistoon

 

Viiden uuden pelaajasopimuksen ohella joukkue on vahvistanut myös viisi harjoitusottelua tulevan kauden alle.
 
Viime kauden kapteeninsa Samu Pitkäsen kanssa Jokipojat solmi kahden vuoden sopimuksen. Samu on tärkeä palanen tulevaa joukkuetta niin kentällä kuin pukuhuoneen puolella. Joensuulaiskasvatti on aikaisempina vuosina pelannut Mestistä tutussa ärjypaidassa, mutta muutaman vuoden kierros Turussa ja Kajaanissa piti miehen poissa kasvattajaseuran edustusasusta. Viime kaudella Samu palasi edustamaan Jokipoikia ja tekikin sen komeasti johdattaen kapteenina joukkueen Suomi-sarjan mestaruuteen ja samalla takaisin Mestikseen. Samu on erittäin luotettava ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy ratkaisemaan pelejä hyökkäyspäässä ja omaa myös hyvät puolustustaidot. Lisäksi Samu on äärimmäisen kova urheilija, joka on fyysisesti huippukunnossa ja antaa tärkeän esimerkin nuorelle joukkueelle, mitä on olla ammattimainen urheilija. 
Pakisto vahvistuu

Jokipojat on vahvistanut myös alakertaansa tekemällä yksivuotiset sopimukset neljän jo ennestään tutun puolustajan kanssa.Pakistoa vahvistavat tulevalla kaudella seuraavat nimet:

Jari Lievonen. Japa on Jokipoikien oma kasvatti ja ehtinyt jo pelata Mestistä kasvattajaseurassaan. Lievoselle viime kausi oli vaikea loukkaantumisen vuoksi, mutta kuin ihmeen kaupalla hän toipui vielä pelikuntoon ja tekikin sen komeasti. Valtavin harppauksin peliään viime kaudella eteenpäin vienyt rauhallinen, harkitseva ja periksiantamaton pakki on ehdottomasti ansainnut mahdollisuuden päästä kamppailemaan peliajasta Mestiksessä.

Jere Niemelä. Lievosen tavoin Jokipoikien kasvatti, joka paransi kauden edetessä peliään silmin nähden. Suurin vahvuus Jerellä on fyysinen peli, jolla pystyi varsinkin playoff-vaiheessa horjuttamaan vastustajaa.

Joel Olkkonen. Viime kaudella Jokipoikien joukkueeseen tullut Joel on Jää-Ahmojen kasvatti, jolla on junioripuolelta vain divisioona- ja Mestiskokemusta. Todellinen hiomaton timantti, joka varsinkin uskomattoman sulavalla liu´ullaan ihastutti Mehtimäen yleisöä. Tämä tarina omaa samantyylisiä elementtejä, mitä oli Mikael Ruohomaan nousussa Suomalaisen jääkiekkoväen tietoisuuteen. Alkukaudesta Joel oli vielä hieman hukassa pelinsä kanssa, mutta kauden edetessä hän pääsi yhä parempaan vauhtiin ollen loppukaudesta yksi Jokipoikien parhaista puolustajista. Erittäin kriittinen omaa tekemistään kohtaan ja halu kehittyä ja tulla ammattiurheilijaksi on valtava. Tämän vuoksi ansaitsee mahdollisuuden Mestiksessä.

Jussi Lyytinen. Kalpan kasvatti, joka Olkkosen tavoin ampuu oikea käsi alhaalla. Rauhallinen puolustaja, joka pystyy myös hyvin pelaamaan hyökkäyssuuntaan. Tekikin muutaman erittäin tärkeän maalin viime kaudella. Ymmärtää, mitä ammattimainen urheileminen vaatii ja on ollut alusta asti valmis sitoutumaan siihen. Nöyrä ja työteliäs pelaaja.
 
Harjoitusotteluiden aikataulut

Jokipojat on varmistanut osaltaan syksylle myös viisi harjoituspeliä. Näistä kolme pelataan kotona LVI-Myller Areenalla, ja kaksi vieraskaukalossa. Harjoituspelien aikataulut ovat seuraavat:
 
Pe 21.8. Jokipojat – SKA Karelia (Venäjä), klo 18:30
Ke 26.08. Jokipojat – Hokki, klo 18:30
Pe 28.08. Hokki – Jokipojat, klo 18:30
Ke 2.9. Jokipojat – SaPKo, klo 18:30
Ke 9.9. SaPKo – Jokipojat, klo 18:30

Jokipoikien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Liigassa peräti 577 runkosarjaottelua pelannut Janne Tavi, 31, siirtyy Kiekko-Poikiin. Tavi saapuu paikkaamaan Oula Uskin ja Mika Koiviston jättämää aukkoa joensuulaisten hyökkäyksessä. Molemmat ovat toistaiseksi sivussa pienten vammojen vuoksi.

Lue lisää
Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on valittu Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi.

Lue lisää
Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustajien Esa Lehikoisen, Ville Räsänen, Wiljami Kupiaisen ja Nico Joen sekä keskushyökkääjä Oula Uskin kanssa.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Leevi Nikkinen, kotiin palaava puolustaja Santeri Koponen ja hyökkääjät Jussi Tammela, Valtteri Lipiäinen ja Olli Korhonen.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

Lue lisää