Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samu Pitkänen jatkaa Jokipojissa, lisäksi neljä sopimusta pakistoon

Veikkausvinkit

Samu Pitkänen jatkaa Jokipojissa, lisäksi neljä sopimusta pakistoon

 

Viiden uuden pelaajasopimuksen ohella joukkue on vahvistanut myös viisi harjoitusottelua tulevan kauden alle.
 
Viime kauden kapteeninsa Samu Pitkäsen kanssa Jokipojat solmi kahden vuoden sopimuksen. Samu on tärkeä palanen tulevaa joukkuetta niin kentällä kuin pukuhuoneen puolella. Joensuulaiskasvatti on aikaisempina vuosina pelannut Mestistä tutussa ärjypaidassa, mutta muutaman vuoden kierros Turussa ja Kajaanissa piti miehen poissa kasvattajaseuran edustusasusta. Viime kaudella Samu palasi edustamaan Jokipoikia ja tekikin sen komeasti johdattaen kapteenina joukkueen Suomi-sarjan mestaruuteen ja samalla takaisin Mestikseen. Samu on erittäin luotettava ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy ratkaisemaan pelejä hyökkäyspäässä ja omaa myös hyvät puolustustaidot. Lisäksi Samu on äärimmäisen kova urheilija, joka on fyysisesti huippukunnossa ja antaa tärkeän esimerkin nuorelle joukkueelle, mitä on olla ammattimainen urheilija. 
Pakisto vahvistuu



Jokipojat on vahvistanut myös alakertaansa tekemällä yksivuotiset sopimukset neljän jo ennestään tutun puolustajan kanssa.Pakistoa vahvistavat tulevalla kaudella seuraavat nimet:

Jari Lievonen. Japa on Jokipoikien oma kasvatti ja ehtinyt jo pelata Mestistä kasvattajaseurassaan. Lievoselle viime kausi oli vaikea loukkaantumisen vuoksi, mutta kuin ihmeen kaupalla hän toipui vielä pelikuntoon ja tekikin sen komeasti. Valtavin harppauksin peliään viime kaudella eteenpäin vienyt rauhallinen, harkitseva ja periksiantamaton pakki on ehdottomasti ansainnut mahdollisuuden päästä kamppailemaan peliajasta Mestiksessä.

Jere Niemelä. Lievosen tavoin Jokipoikien kasvatti, joka paransi kauden edetessä peliään silmin nähden. Suurin vahvuus Jerellä on fyysinen peli, jolla pystyi varsinkin playoff-vaiheessa horjuttamaan vastustajaa.

Joel Olkkonen. Viime kaudella Jokipoikien joukkueeseen tullut Joel on Jää-Ahmojen kasvatti, jolla on junioripuolelta vain divisioona- ja Mestiskokemusta. Todellinen hiomaton timantti, joka varsinkin uskomattoman sulavalla liu´ullaan ihastutti Mehtimäen yleisöä. Tämä tarina omaa samantyylisiä elementtejä, mitä oli Mikael Ruohomaan nousussa Suomalaisen jääkiekkoväen tietoisuuteen. Alkukaudesta Joel oli vielä hieman hukassa pelinsä kanssa, mutta kauden edetessä hän pääsi yhä parempaan vauhtiin ollen loppukaudesta yksi Jokipoikien parhaista puolustajista. Erittäin kriittinen omaa tekemistään kohtaan ja halu kehittyä ja tulla ammattiurheilijaksi on valtava. Tämän vuoksi ansaitsee mahdollisuuden Mestiksessä.

Jussi Lyytinen. Kalpan kasvatti, joka Olkkosen tavoin ampuu oikea käsi alhaalla. Rauhallinen puolustaja, joka pystyy myös hyvin pelaamaan hyökkäyssuuntaan. Tekikin muutaman erittäin tärkeän maalin viime kaudella. Ymmärtää, mitä ammattimainen urheileminen vaatii ja on ollut alusta asti valmis sitoutumaan siihen. Nöyrä ja työteliäs pelaaja.
 
Harjoitusotteluiden aikataulut

Jokipojat on varmistanut osaltaan syksylle myös viisi harjoituspeliä. Näistä kolme pelataan kotona LVI-Myller Areenalla, ja kaksi vieraskaukalossa. Harjoituspelien aikataulut ovat seuraavat:
 
Pe 21.8. Jokipojat – SKA Karelia (Venäjä), klo 18:30
Ke 26.08. Jokipojat – Hokki, klo 18:30
Pe 28.08. Hokki – Jokipojat, klo 18:30
Ke 2.9. Jokipojat – SaPKo, klo 18:30
Ke 9.9. SaPKo – Jokipojat, klo 18:30

Jokipoikien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis, 52, jatkaa Jokipoikien päävalmentajana ensi kauden kattavalla yksivuotisella sopimuksella. Varis siirtyi joukkueen peräsimeen keväällä 2017, ja aloittaa näin toisen perättäisen täyden kautensa käskyttäjän tontilla.

Lue lisää
Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat on solminut loppukauden kestävän sopimuksen maalivahti Sebastian Ylösen kanssa. Ylönen saapuu Joensuuhun tänään tiistaina ja on joukkueen mukana niin pitkään, kuin keväällä pelejä riittää.

Lue lisää
Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Jokipoikien takalinjat saivat kovan vahvistuksen, kun puolustaja Esa Lehikoinen liittyy loppukaudeksi joukkueen mukaan.

Lue lisää
Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jokipojat on vapauttanut tehtävistään edustusjoukkueensa päävalmentajan Ari Aaltosen. Valmennusvastuun ottaa joensuulaiselle kiekkoväelle erinomaisen tuttu Jouni Varis, joka jatkaa loppukauden lisäksi päävalmentajana myös kaudella 2017-2018.

Lue lisää
Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Jokipojat on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Jonathan Iilahden kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kevään lisäksi myös tulevan kauden 2017-2018.

Lue lisää
Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jokipojat on solminut Liigaa pelaavan Mikkelin Jukureiden kanssa lainasopimuksen puolustaja Henri Auvisesta.

Lue lisää