Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokipojille nippu uusia pelaajia

Jokipojille nippu uusia pelaajia

 

Jokipoikien jo ennestään vankka kokoonpano kaudelle 2015-2016 alkaa hioutua hyökkäyksen osalta lopulliseen muotonsa. Nyt julkaistaan sopimukset kuuden pelaajan kanssa, jolloin sopimuksia on hyökkäysosastolle solmittu jo 15 kappaletta. Seuraavaksi Jokipojat etsiikin rauhassa vahvistusta myös pakkikalustoon.

Tämänkertaisessa porukassa mukana on niin paluumuuttaja, uusi tuttavuus kuin neljä jatkajaa viime kaudeltakin. Ärjypaidan pukevat ensi kaudella yllensä seuraavat uudet pelaajat: 

Juuso Kaijomaa palaa kasvattajaseuransa riveihin. Viimekaudella Ruotsin 1. divisioonassa Hammarbyssa pelanneelle hyökkääjälle kaavaillaan joukkueessa isoa roolia. Juuso on kokenut pelaaja sekä nykyiseen Jokipoikiin että nykyiseen Mestikseen. Älykkäänä kiekollisena pelaajana tunnettu Juuso ei kaihda myöskään kontaktia eikä fyysistä peliä. Muun vanhemman kaartin kanssa hän pystyy myös johtamaan joukkuetta, niin kentällä kuin kopissakin.

Juuso kertoo ajatuksiaan paluusta ja tulevaisuudesta seuraavasti:

”Hieno juttu, että Jokipojat nousi heti takaisin Mestis-kartalle, kyllähän tähän kaupunkiin Mestis-jengi kuuluu. Meillä on nuori ja nälkäinen porukka, jolla päästään haastajan roolista lähtemään tulevaan kauteen. Sarja tulee olemaan varmasti tasainen ja marginaalit pieniä, ja koetan omalla panoksella auttaa kääntämään niitä tasaisia pelejä voitoiksi. Meillä kun on paljon nuoria pelaajia, niin itsekin kuulun sinne kokeneempaan kaartiin. Meidän homma on näyttää suuntaa ja esimerkkiä sekä vaikeilla hetkillä rauhoittaa tekemistä. En malta odottaa, että pelit alkavat!”

Monien iloksi on sopimukseen päästy myös Janne Väyrysen kanssa. Janne pelasi itsensä Joensuulaisten sydämiin viimeistään Suomi-sarjan ratkaisevassa finaalipelissä, jossa hän iski päätöserässä kaksi maalia Hermeksen verkkoon ja ratkaisi samalla mestaruuden Jokipojille. Janne on isokokoinen hyökkääjä, jonka harjoitusmotivaatio hakee vertaistaan. Äärimmäisen sitoutunut ja kehittyvä urheilija – harvoin on Joensuussa nähty näin nälkäisesti maalipaikoille hakeutuvaa pelaajaa.

Sopimuksen Jokipoikien kanssa on tehnyt myös oma kasvatti Jesse Paukku. Jesse on röyhkeä ja fyysisesti vahva pelaaja, joka omaa hyvät vaistot, jakaa kiekkoa hyvin ja osaa myös iskeä laatan paikasta verkon perukoille. Jessen odotetaan ottavan vielä yhden askeleen eteenpäin kiekkoilijana ja murtautuvan Mestiksen hyökkääjäkaartin eliittiin.

Roope Hämäläinen siirtyy Jokipoikien paitaan mestarijoukkue Jukureista. 22-vuotias pelaaja on ikäänsä nähden kokenut kaveri. Roope on pelannut SaiPassa liigaa kolmella eri kaudella, ja häneltä löytyy kokemusta myös nuorisomaajoukkueista. Harvalla Mestis-pelaajalla on vyöllään alle kaksikymppisten MM-kisat, mutta Roopelta löytyy tällainenkin meriitti! Hämäläisen vahvuuksia ovat erinomainen mailankäsittelytaito sekä vahva luistelu. Lisäksi Roope pelaa aina hyvällä asenteella niin ylös- kuin alaskinpäin.

Joonas Larinmaa on Joensuulaisille tuttu jo viime kaudelta. Vahva luistelija pystyy pelaamaan hyvällä tasolla molempiin suuntiin ja on sitoutunut kovaan työntekoon. Joonas haluaa - ja myös ansaitsee – näytön paikan tulevassa joukkueessa.

Mikko Sierman kuuluu samaan kastiin Larinmaan kanssa. Mikko pelasi keväällä erittäin vahvaa kiekollista peliä ja ansaitsi näin mahdollisuuden Mestiksessä. Hän pystyy hyvällä pelinluvulla ja kiekollisilla oivalluksilla rytmittämään koko kentän tekemistä.

Lähde: Jokipojat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis, 52, jatkaa Jokipoikien päävalmentajana ensi kauden kattavalla yksivuotisella sopimuksella. Varis siirtyi joukkueen peräsimeen keväällä 2017, ja aloittaa näin toisen perättäisen täyden kautensa käskyttäjän tontilla.

Lue lisää
Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat on solminut loppukauden kestävän sopimuksen maalivahti Sebastian Ylösen kanssa. Ylönen saapuu Joensuuhun tänään tiistaina ja on joukkueen mukana niin pitkään, kuin keväällä pelejä riittää.

Lue lisää
Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Jokipoikien takalinjat saivat kovan vahvistuksen, kun puolustaja Esa Lehikoinen liittyy loppukaudeksi joukkueen mukaan.

Lue lisää
Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jokipojat on vapauttanut tehtävistään edustusjoukkueensa päävalmentajan Ari Aaltosen. Valmennusvastuun ottaa joensuulaiselle kiekkoväelle erinomaisen tuttu Jouni Varis, joka jatkaa loppukauden lisäksi päävalmentajana myös kaudella 2017-2018.

Lue lisää
Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Jokipojat on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Jonathan Iilahden kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kevään lisäksi myös tulevan kauden 2017-2018.

Lue lisää
Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jokipojat on solminut Liigaa pelaavan Mikkelin Jukureiden kanssa lainasopimuksen puolustaja Henri Auvisesta.

Lue lisää