Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Koistinen jatkaa ja Heikki Puustinen palaa Jokipoikiin

Matti Koistinen jatkaa ja Heikki Puustinen palaa Jokipoikiin

 

Jokipojat on solminut tulevan kauden sopimuksen kahden jo ennestään erittäin tutun pelaajan kanssa. Ärjypaidan pukevat ylleen Joensuussa jatkava puolustaja Matti Koistinen sekä Ranskan reissultaan kotiutunut hyökkääjä Heikki Puustinen.

Matti Koistinen, 30, on pelannut urallaan 255 Mestis-peliä sekä 84 Liiga-kamppailua. Viimeiset neljä kautta mies on viihtynyt Joensuussa, ja toissa kaudella hän oli tärkeä palanen Suomi-sarjan mestaruuden voittaneessa joukkueessa. Vuosi sitten sattunut harmillinen loukkaantuminen tiesi sitä, että pelejä kertyi viime kaudella vyölle ainoastaan kuusi kappaletta. Keväällä mies nähtiin mukana Jokipoikien valmennusryhmässä, mutta into pelaamiseen ei missään vaiheessa loppunut.

- Sain jalkani kuntoutettua, ja kesäkuusta asti olen päässyt treenaamaan täysipainoisesti. Viime kausi jäi pahasti kesken ja jo senkin takia halusin vielä takaisin kaukaloon, Koistinen taustoitaa.

- Poltetta löytyy, ja uutta kautta odotan innolla. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta täysipainoisesti ja tarkoituksena on pelata yksi urani parhaista kausista. Toki nyt tilanne on aivan uusi, sillä en ole koskaan ollut näin pitkää aikaa pelikentiltä sivussa.

Joensuussa pysyminen oli miehelle helppo ratkaisu.

- Siviilipuolen asiatkin vaikuttavat siihen merkittävästi. Aloitan syksyllä talotekniikan opinnot AMK:ssa ja pelaamisen ohella on tarkoitus myös kouluttautua, Koistinen päättää.

Puustisen paluu

Jos on Koistinen joensuulaisille tuttu mies, sitä on totisesti myös Heikki Puustinen, 29. Viime syksynä Jokipojissa kauden aloittanut, mutta kahdeksan pelin (ja kolmen maalin) jälkeen Ranskaan siirtynyt ”Pude” tekee paluun kotikonnuille. Toulouse-Blagnacin joukkueessa hän pelasi viime kaudella kaikkiaan 20 peliä tehopistein 6+14.

- Ranskan reissusta tuli paljon oppia itselle. Tavoitteena on edelleen päästä pelaamaan jonain päivänä ulkomailla, mutta nyt keskitytään täysillä Jokipoikiin ja joukkueen auttamiseen, Puustinen tuumii.

- Viime kausi päättyi runkosarjaan, ja edelliset pelit minulla ovat helmikuulta. Nyt on viikko oltu jäillä, ja ensimmäinen peli vähän jännittää, miten se sujuu, mies nauraa.

- Uskon kyllä, että pystyn olemaan avuksi joukkueelle. Meillä on hyvä, nuori ja nälkäinen porukka, Puustinen kehuu seuratovereitaan.

Mestiksessä mies on tahkonnut 356 ottelua tehopistein 69+59, ja kaikki nämä ottelut mies on pelannut kasvattiseurassaan Jokipojissa. Parhaimmillaan Puustinen on yhden kauden aikana mättänyt tehopisteet 18+12.

Uusien pelaajasopimusten lisäksi Jokipojat on nimennyt myös kapteeniston kaudelle 2016-2017. Joukkueen kapteenina toimii Juuso Akkanen, varakapteeneina puolestaan Matti Koistinen, Ossi Pellinen sekä Ville Halonen.

Jokipoikien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Liigassa peräti 577 runkosarjaottelua pelannut Janne Tavi, 31, siirtyy Kiekko-Poikiin. Tavi saapuu paikkaamaan Oula Uskin ja Mika Koiviston jättämää aukkoa joensuulaisten hyökkäyksessä. Molemmat ovat toistaiseksi sivussa pienten vammojen vuoksi.

Lue lisää
Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on valittu Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi.

Lue lisää
Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustajien Esa Lehikoisen, Ville Räsänen, Wiljami Kupiaisen ja Nico Joen sekä keskushyökkääjä Oula Uskin kanssa.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Leevi Nikkinen, kotiin palaava puolustaja Santeri Koponen ja hyökkääjät Jussi Tammela, Valtteri Lipiäinen ja Olli Korhonen.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

Lue lisää