Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Koistinen jatkaa ja Heikki Puustinen palaa Jokipoikiin

Veikkausvinkit

Matti Koistinen jatkaa ja Heikki Puustinen palaa Jokipoikiin

 

Jokipojat on solminut tulevan kauden sopimuksen kahden jo ennestään erittäin tutun pelaajan kanssa. Ärjypaidan pukevat ylleen Joensuussa jatkava puolustaja Matti Koistinen sekä Ranskan reissultaan kotiutunut hyökkääjä Heikki Puustinen.

Matti Koistinen, 30, on pelannut urallaan 255 Mestis-peliä sekä 84 Liiga-kamppailua. Viimeiset neljä kautta mies on viihtynyt Joensuussa, ja toissa kaudella hän oli tärkeä palanen Suomi-sarjan mestaruuden voittaneessa joukkueessa. Vuosi sitten sattunut harmillinen loukkaantuminen tiesi sitä, että pelejä kertyi viime kaudella vyölle ainoastaan kuusi kappaletta. Keväällä mies nähtiin mukana Jokipoikien valmennusryhmässä, mutta into pelaamiseen ei missään vaiheessa loppunut.

- Sain jalkani kuntoutettua, ja kesäkuusta asti olen päässyt treenaamaan täysipainoisesti. Viime kausi jäi pahasti kesken ja jo senkin takia halusin vielä takaisin kaukaloon, Koistinen taustoitaa.

- Poltetta löytyy, ja uutta kautta odotan innolla. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta täysipainoisesti ja tarkoituksena on pelata yksi urani parhaista kausista. Toki nyt tilanne on aivan uusi, sillä en ole koskaan ollut näin pitkää aikaa pelikentiltä sivussa.

Joensuussa pysyminen oli miehelle helppo ratkaisu.

- Siviilipuolen asiatkin vaikuttavat siihen merkittävästi. Aloitan syksyllä talotekniikan opinnot AMK:ssa ja pelaamisen ohella on tarkoitus myös kouluttautua, Koistinen päättää.

Puustisen paluu

Jos on Koistinen joensuulaisille tuttu mies, sitä on totisesti myös Heikki Puustinen, 29. Viime syksynä Jokipojissa kauden aloittanut, mutta kahdeksan pelin (ja kolmen maalin) jälkeen Ranskaan siirtynyt ”Pude” tekee paluun kotikonnuille. Toulouse-Blagnacin joukkueessa hän pelasi viime kaudella kaikkiaan 20 peliä tehopistein 6+14.

- Ranskan reissusta tuli paljon oppia itselle. Tavoitteena on edelleen päästä pelaamaan jonain päivänä ulkomailla, mutta nyt keskitytään täysillä Jokipoikiin ja joukkueen auttamiseen, Puustinen tuumii.

- Viime kausi päättyi runkosarjaan, ja edelliset pelit minulla ovat helmikuulta. Nyt on viikko oltu jäillä, ja ensimmäinen peli vähän jännittää, miten se sujuu, mies nauraa.

- Uskon kyllä, että pystyn olemaan avuksi joukkueelle. Meillä on hyvä, nuori ja nälkäinen porukka, Puustinen kehuu seuratovereitaan.

Mestiksessä mies on tahkonnut 356 ottelua tehopistein 69+59, ja kaikki nämä ottelut mies on pelannut kasvattiseurassaan Jokipojissa. Parhaimmillaan Puustinen on yhden kauden aikana mättänyt tehopisteet 18+12.

Uusien pelaajasopimusten lisäksi Jokipojat on nimennyt myös kapteeniston kaudelle 2016-2017. Joukkueen kapteenina toimii Juuso Akkanen, varakapteeneina puolestaan Matti Koistinen, Ossi Pellinen sekä Ville Halonen.

Jokipoikien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis, 52, jatkaa Jokipoikien päävalmentajana ensi kauden kattavalla yksivuotisella sopimuksella. Varis siirtyi joukkueen peräsimeen keväällä 2017, ja aloittaa näin toisen perättäisen täyden kautensa käskyttäjän tontilla.

Lue lisää
Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat pestasi loppukaudeksi ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen

Jokipojat on solminut loppukauden kestävän sopimuksen maalivahti Sebastian Ylösen kanssa. Ylönen saapuu Joensuuhun tänään tiistaina ja on joukkueen mukana niin pitkään, kuin keväällä pelejä riittää.

Lue lisää
Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Esa Lehikoinen loppukaudeksi Jokipoikiin

Jokipoikien takalinjat saivat kovan vahvistuksen, kun puolustaja Esa Lehikoinen liittyy loppukaudeksi joukkueen mukaan.

Lue lisää
Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jouni Varis Jokipoikien päävalmentajaksi

Jokipojat on vapauttanut tehtävistään edustusjoukkueensa päävalmentajan Ari Aaltosen. Valmennusvastuun ottaa joensuulaiselle kiekkoväelle erinomaisen tuttu Jouni Varis, joka jatkaa loppukauden lisäksi päävalmentajana myös kaudella 2017-2018.

Lue lisää
Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Jokipojat on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Jonathan Iilahden kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kevään lisäksi myös tulevan kauden 2017-2018.

Lue lisää
Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

Jokipojat on solminut Liigaa pelaavan Mikkelin Jukureiden kanssa lainasopimuksen puolustaja Henri Auvisesta.

Lue lisää