Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

Maalivahti Jonathan Iilahti Jokipoikiin

 

Jokipojat on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Jonathan Iilahden kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kevään lisäksi myös tulevan kauden 2017-2018.

Jonathan Iilahti, 24, on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt nähdä maailmaa. Vaasan Sportin kasvatti vaihtoi B-junioreissa Espoon Bluesin organisaatioon, missä hän pääsi pukemaan kaudella 2011-2012 peliasun ylleen myös liigassa. Mestistä mies on pelannut Vaasan lisäksi muutaman ottelun verran Oulun Kiekko-Laserissa.

Viime kaudet Iilahti on viihtynyt Ruotsissa, missä hän pelasi Timrå IK:n riveissä Allsvenskania kaudet 2013-2015. Tämän jälkeen mies on nähty Tranås AIF:n, Södertälje IK:n sekä MODO Hockeyn riveissä. Viime kaudella mies pelasi ainoastaan kuusi ottelua, ja tämän kauden osalta pelit MODO:ssa jäivät Allsvenskanin osalta kolmeen.

- Iilahden viime kaudet ovat olleet rikkonaisia, mutta halu menestyä ja mennä uralla eteenpäin vakuuttivat meidät, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen toteaa.

- Halusimme estää tilanteen, jossa tärkeimpien pelien aikaan toinen maalivahdeistamme olisi loukkaantuneena, kuten viime kaudela kävi. Lisäksi tahdoimme jo hyvissä ajoin kiinnittää maalivahdin ensi kaudeksi, ja Iilahti sopii näihin suunnitelmiin erittäin hyvin, Immonen päättää.

Jonathan Iilahti on NHL-seura Vancouver Canucksin 6. kierroksen varaus vuodelta 2010. Hänellä on lisäksi vyöllään paljon pelejä nuorisomaajoukkueista sekä pronssimitali alle 18-vuotiaiden MM-kisoista vuodelta 2010. Iilahti saapuu Joensuuhun tiistaina 14.2. ja on mukana heti keskiviikon harjoituksissa.

Jokipoikien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jonathan Iilahti

27.4.1992 Vaasa
Tiedot


Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Liigassa peräti 577 runkosarjaottelua pelannut Janne Tavi, 31, siirtyy Kiekko-Poikiin. Tavi saapuu paikkaamaan Oula Uskin ja Mika Koiviston jättämää aukkoa joensuulaisten hyökkäyksessä. Molemmat ovat toistaiseksi sivussa pienten vammojen vuoksi.

Lue lisää
Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on valittu Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi.

Lue lisää
Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustajien Esa Lehikoisen, Ville Räsänen, Wiljami Kupiaisen ja Nico Joen sekä keskushyökkääjä Oula Uskin kanssa.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Leevi Nikkinen, kotiin palaava puolustaja Santeri Koponen ja hyökkääjät Jussi Tammela, Valtteri Lipiäinen ja Olli Korhonen.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

Lue lisää