Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Laurinkari, Pyykkö ja Yrttiaho jatkavat Kiekko-Poikien valmennustiimissä

Laurinkari, Pyykkö ja Yrttiaho jatkavat Kiekko-Poikien valmennustiimissä

Joensuun Kiekko-Poikien valmennustiimissä päävalmentaja Joni Petrellin apuna jatkavat valmentaja Benjamin Laurinkari, maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö ja fysiikkavalmentaja Harri Yrttiaho.  

– Olen todella tyytyväinen, että sama valmennustiimi jatkaa Joensuussa. Meillä on hyvä ja laadukas valmennus myös tulevalla kaudella, Joensuun Kiekko-Poikien general manager Jaakko Lipponen hehkuttaa.

– Se oli itselle tärkein asia, että sama tiimi jatkaa. Pelaajienkin kannalta tämä on äärimmäisen hieno asia, sillä se, että päivittäinen arki on ollut täällä niin hyvää, on koko valmennustiimin hyvyyttä. Tämä on äärimmäisen hieno asia, niin voimme yhdessä tehdä arjestamme vieläkin parempaa. Tämä nyt varmistaa vain sen, että töihin on pirun kiva mennä ensi kaudellakin joka aamu, Joensuun Kiekko-Poikien päävalmentaja Joni Petrell kertoo. 

– Yhteistyö valmennustiimin kesken sujui loistavasti. Henki joukkueen sisällä ja valmennuskopissa oli koko kauden mainio. Löydettiin valmennustiimin ja pelaajien kanssa yhteistyössä monia tähän ympäristöön sopivia toimintamalleja ja sitä työtä lähdetään jatkamaan, Benjamin Laurinkari sanoo. 

Laurinkari, 28, aloittaa toisen kautensa Joensuussa valmennustehtävissä. Jokipoikien A-junioreissakin aikoinaan pelanneelta Laurinkarilta löytyy valmennuskokemusta myös RoKin edustusjoukkueen apuvalmentajan pestistä neljältä kaudelta ja toissa kauden hän luotsasi päävalmentajana KooKoon B-nuoria. 

– Hienoa saada jatkaa työtä, joka jäi kesken. Puitteet urheilulle on Mehtimäellä erinomaiset ja seura on hoitanut asiat joukkueen suuntaan hienosti, Laurinkari kertoo.

– Viime kaudesta jäi paljon hyviä kokemuksia. Esimerkiksi yhteistyö fysiikkapuolella Harri Yrttiahon kanssa oli hyvin antoisaa niin joukkueen kuin itsensä kehittämisen kannalta. Videopuolella taas otettiin ensimmäiset askeleet etäpalaverimalleihin ja sen kautta pystytään jatkossa vielä entisestään tehostamaan toimintaa, Laurinkari jatkaa.

– ”Beni” on todella hyvä, innokas, työteliäs ja analyyttinen valmentaja. Jos itse menen tunteella, niin ”Beni” järjellä. Hän on todella hyvä videoiden kanssa ja pilkkoo pelaajille tarkasti vaihdot. Todella ammattimainen kaveri ja kokemusta Mestiksestä löytyy jo paljon, vaikka nuori mies vielä onkin. Henkilökemiat kohtaa todella hyvin, vaikka erilaisia persoonia olemmekin, Petrell kehuu. 

Pyykkö, 52, on työskennellyt jo pitkään organisaatiossa maalivahtivalmentajana. Tuleva kausi on jo joensuulaiselle seitsemäs kausi Mestis-joukkueen maalivahtivalmentajana.

– ”Aatsi” on pitkänlinjan maalivahtivalmentaja. Hän tekee tätä oman työn ohella, mutta tekee todella arvokasta ja laadukasta jälkeä. ”Aatsilla” on kyky kehittää veskareita. Hän on äärimmäisen tärkeä palanen myös tätä valmennustiimiä, Petrell sanoo.

Yrttiaho, 41, työskenteli jo viime kaudella HIFK-töidensä ohella Jokipoikien fysiikkavalmentajana. Sama kuvio jatkuu myös nyt Joensuun Kiekko-Pojissa.  

Joensuun Kiekko-Poikien valmennustiimi kaudelle 2020–21:
Päävalmentaja: Joni Petrell
Apuvalmentaja: Benjamin Laurinkari
Maalivahtivalmentaja: Arto Pyykkö
Fysiikkavalmentaja: Harri Yrttiaho

Lähde: joensuunkiekkopojat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Liigassa peräti 577 runkosarjaottelua pelannut Janne Tavi, 31, siirtyy Kiekko-Poikiin. Tavi saapuu paikkaamaan Oula Uskin ja Mika Koiviston jättämää aukkoa joensuulaisten hyökkäyksessä. Molemmat ovat toistaiseksi sivussa pienten vammojen vuoksi.

Lue lisää
Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on valittu Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi.

Lue lisää
Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustajien Esa Lehikoisen, Ville Räsänen, Wiljami Kupiaisen ja Nico Joen sekä keskushyökkääjä Oula Uskin kanssa.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Leevi Nikkinen, kotiin palaava puolustaja Santeri Koponen ja hyökkääjät Jussi Tammela, Valtteri Lipiäinen ja Olli Korhonen.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

Lue lisää