Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on valittu Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi. 

– Kalle on jääkiekkoilijan urallaan nähnyt kiekko-organisaatioiden toimintaa Suomessa ja ulkomailla ja pystyy tähän kokemuspohjaan peilaten tuomaan uusia näkökulmia, Kiekko-Poikien toiminnan kehittämiseksi entistä ammattimaisemmalle tasolle, Joensuun Kiekko-Poikien puheenjohtaja Juha Kupiainen kertoo. 

– Kallen näkemys jääkiekkojoukkueen kehittämisestä vastaa hyvin uuden johdon ja hallituksen strategiaa ja hänellä on kaupallisen koulutuksensa pohjalta viimeisin akateeminen tieto yrityksen toiminnan johtamisesta. Manageri Jaakko Lipposen vahva paikallistuntemus ja Kallen tuoma organisaation ulkopuolinen näkökulma luovat vahvan pohjan toiminnan kehittämiselle ja joensuulaisen jääkiekkoilun tulevaisuuden kasvulle, Kupiainen jatkaa.

Kalle Kerman, 41, aloittaa Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajana. Kerman on entinen huippuhyökkääjä, joka pelasi ammattilaisena 12 kautta Suomessa ja Ruotsissa. Kerman pelasi yli 600 ottelua SaiPan, Jokereiden, KalPan, Mora IK:n ja Luleå HF:n riveissä. Kerman edusti Suomea jääkiekon MM-kisoissa vuonna 2009. 

Jääkiekkouran jälkeen Kerman toimi kolme vuotta taitovalmentajana KalPan junioreissa opiskelujen ohella. Kerman opiskeli yliopistossa jo urheilu-uran aikana ja valmistui kauppatieteiden maisteriksi joulukuussa 2019. Opintojen aikana Kerman on hankkinut monipuolisen osaamisen liiketoiminnasta. Pääaineena Kermanilla oli innovaatiojohtaminen ja sivuaineena laskentatoimen ja rahoituksen opinnot. 

– Olen aina pitänyt Joensuuta kovana urheilu- ja etenkin kiekkokaupunkina, jossa ihmiset ovat intohimolla mukana kannattamassa omiaan. Uuden omistajapohjan myötä seurassa ja sen ympärillä on hyvä tekemisen meininki ja kuhina, johon hyppään innolla mukaan, Kalle Kerman kertoo. 

– Seuralla on hienot ja pitkät perinteet sekä maine hyvänä kasvattajaseurana, joka on pystynyt tuottamaan aivan valtakunnan huippupelaajia vuosien saatossa. Vahva juniorituotanto on kivijalka, jolle on hyvä rakentaa tulevaisuuden Kiekko-Poikia, Kerman sanoo. 

– Lähdemme maltilla ja pala kerrallaan rakentamaan ja kehittämään organisaatiota, jossa tavoitteena on saada toiminta kestävälle pohjalle ja taloudellisesti kannattavaksi. Lisäksi tavoitteena on saada joka vuosi kaukaloon kilpailukykyinen joukkue, josta fanit, Joensuu ja koko Pohjois-Karjala voi olla ylpeä, Kerman jatkaa. 

Lähde: joensuunkiekkopojat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Liigassa peräti 577 runkosarjaottelua pelannut Janne Tavi, 31, siirtyy Kiekko-Poikiin. Tavi saapuu paikkaamaan Oula Uskin ja Mika Koiviston jättämää aukkoa joensuulaisten hyökkäyksessä. Molemmat ovat toistaiseksi sivussa pienten vammojen vuoksi.

Lue lisää
Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustajien Esa Lehikoisen, Ville Räsänen, Wiljami Kupiaisen ja Nico Joen sekä keskushyökkääjä Oula Uskin kanssa.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Leevi Nikkinen, kotiin palaava puolustaja Santeri Koponen ja hyökkääjät Jussi Tammela, Valtteri Lipiäinen ja Olli Korhonen.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

Lue lisää
Laurinkari, Pyykkö ja Yrttiaho jatkavat Kiekko-Poikien valmennustiimissä

Laurinkari, Pyykkö ja Yrttiaho jatkavat Kiekko-Poikien valmennustiimissä

Joensuun Kiekko-Poikien valmennustiimissä päävalmentaja Joni Petrellin apuna jatkavat valmentaja Benjamin Laurinkari, maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö ja fysiikkavalmentaja Harri Yrttiaho.

Lue lisää