Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Opiskelijoiden futsalin SM-kisat käyntiin tänään

 
Opiskelijoiden futsalin SM-kisat käyntiin tänään

Vaikka Kampuksen Dynamon edustusjoukkue vastikään päättikin pitkän kaavan kautta Futsal-Liigan finaaleihin edenneen kilpailukautensa, ei seuran futsaltoiminta ole vielä jäänyt kesälomalle. Valtaosin seuran liigajoukkueen pelaajista koostuva KaDy:n opiskelijajoukkue (KaDy Students) nimittäin jatkaa kauttaan perinteikkäissä opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa, joissa ensiesiintymisensä futsalparketeilla tekee myös seuran naisjoukkue (KaDy-Kaunottaret).

KaDy ry:n järjestämät futsalin OSM-kisat pelataan Jyväskylässä to 31.3.- la 2.4.2011, ja niissä taistellaan Suomen mestaruuden lisäksi paikasta vuoden 2012 opiskelijoiden EM-kisoihin Cordobaan, Espanjaan. OSM-kisojen järjestely-organisaatiossa toimivalla KaDy:n pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtasella on myös selkeä näkemys siitä, mikä on saanut seuran sitoutumaan opiskelijaurheilutoimintaan:

- OSM-kisat ja etenkin niiden voittajille tarjolla olevat OEM-kisat ovat olleet loistavia tapahtumia, ja itse asiassa erinomainen keino pidentää pelaajien kilpailukautta, motivoida pelaajia kesäharjoitteluun ja saada alle laadukkaita kansainvälisen tason otteluita. Ja jos taas ajatellaan toimintaa pitkällä tähtäimellä, niin voittamalla nyt järjestettävät OSM-kisat KaDy siis luo jo perustaa vuoden 2012 kesäharjoittelulle ja näin ollen futsal-liigakaudelle 2012–2013.

Mistä sitten löytyy kadylaisten motivaatio ja energia OSM-kisojen järjestämiseen pitkän liigakauden jälkeen? Hetken harkinnan jälkeen aavistuksen romantisoidun vastauksen kysymykseen tarjoaa OSM-kisojen turnauspäällikkö Matias Juvonen:

- Rakkaudesta lajiin.

Vuoden 2011 opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa pelataan miesten ja naisten kilpasarjojen lisäksi ensisijaisesti lajin aloittelijoille sekä kuntoilijoille tarkoitettu rentosarja. Kilpasarjojen ratkaisuottelut tullaan videoimaan ja mahdollisesti esittämään nettilähetyksinä la 2.4. klo 12.00 alkaen. Mahdollisista nettilähetyksistä tullaan vielä tiedottamaan tarkemmin OSM-kisojen verkkosivuilla ja asianmukaisilla keskustelufoorumeilla.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy kisasivustolta osoitteess
http://www.osmfutsal.net/

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää