Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDy murskasi Ruutupaidat

 
KaDy murskasi Ruutupaidat

Vierailijat saapuivat Huhtaharjulle vasta yleisön jälkeen, eivätkä saaneet missään vaiheessa peliä isänniltä mitään mahdollisuuksia. Lieneekö syynä ollut lyhyeksi jäänyt lämmittelyaika vai muu syy, mutta kovin vaisusti vaasalaisporukka lauantaina esiintyi. Dynamo taas esiintyi koko illan vapautuneesti, erityisesti Aki Miettisen esitys oli suvereeni.

Peli ehti vanheta reilut kaksikymmentä sekunttia kun pallo oli ensimmäistä kertaa vieraiden maalissa. Lepsu puolustus, Kalle Lindgren tavoilleen uskollisesti oikeassa paikassa oikeaan aikaa, tuloksena 1-0. Ruutupaidat eivät heränneet KaDy:n aikaisen maalin seurauksena taistelemaan, vaan Dynamo heilutti seuraavien kahdeksan minuutin aikana maaliverkkoja neljä kertaa.
Muutaman kerran Dynamon sommitelmat toimivat jopa niin hyvin, että pallo saatiin siirtää täysin tyhjään maaliin, kun koko vastustajien kentällinen oli sahattu palasiksi. Hienoimpana esimerkkinä oli kotijoukkueen kolmas maali, jossa Aki "Rehtori" Miettinen sai hyvän pystysyötön omalta alueelta, kirmasi vastustajan pelaajan estelyistä huolimatta puolittain läpi, ja kun koko Huhtaharjun yleisö odotti laukausta, maestro syötti ovelasti pallon sivulleen, josta tilanteeseen taustalta noussut Teemu Pulkkinen sai helposti siirtää pallon tyhjään maaliin.

Ennen puoliaikaa KaDy osui vielä kahdesti ja tauolle mentiin tilanteessa 7-0. Spekulaatiokahviossa kuului pientä supinaa ja vihjailuja siitä miten Dynamo tämänkaltaisilla esityksillä saattaisi hyvinkin selviytyä pudotuspeleihin. Myös Miettisen kutsua maajoukkueeseen vaadittiin parin iäkkäämmän herrasmiehen toimesta!

Toisella puoliajalle kotijoukkue laski hieman pelitempoaan pyrkien näin säästämään energiaa huomiseen otteluun. Kun Dynamon korkea prässi antoi Ruutupaidoille hieman tilaa se pääsikin tekemään kaksi maalia, joista ensimmäin tuli jopa komealla kaukolaukauksella yläkulmaan. KaDy:n voitto ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa uhattuna ja kun vielä Miikka Järvenpää viimeisteli illan toisensa ja Miettinen illan kolmannen maalinsa, oli lopputulos selvä.

 - Tänään oli meiltä hyvää pelaamista, joka oli näkyvissä jo keskiviikon treeneissä. Pojat taistelivat silloin kovaa pelipaikoista ja taisteluhalua oli selkeästi tätä peliä varten. Lähdimme ottamaan vastustajia ylhäältä kiinni kovalla prässillä, koska heidän taktiikkansa oli meillä hyvin tiedossa. Peli oli mielestäni ohi jo ensimmäisen puoliajan jälkeen, toisella jo säästelimmä hieman. Olemme oikealla tiellä, peli paranee kevättä kohti, tuumi ottelusta joukkueen valmentaja Tero Kelhälä.

Kampuksen Dynamo on juuri tällä hetkellä koko liigan kuumin joukkue, ja "Rehtori" Miettinen, primus inter pares, on koko liigan kuumin pelaaja. Ainoa kysymys tämän pelin jälkeen on se, milloin Miettinen saa puhelun eräältä Jouni Pihlajalta.

kadyfutsal.netin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää