Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loiske antoi vastuksen

 
Loiske antoi vastuksen

KaDy lähti kamppailuun sarjajumbo Loisketta vastaan täysin väärällä asenteella. Puheissa vilisi käsitteet "murskavoitto", "maalieron parantaminen" ja "tehopörssissä kiipiminen". Loiske antoi kunnon näpäytyksen ylimieliselle isännälleen haastaen toisella jaksolla punamustat toden teolla. Ratkaisun iski kuitenkin oma koira, kun ex-loiskelainen Tomi Lahtinen moukaroi kulmakuvion päätteeksi loppunumeroiksi 5-3.

Ensimmäinen jakso oli lähes täydellistä kotijoukkueen hallintaa. Loiske pyrki heittämään pallon aina sen saatuaan mitä pikimmin ylös säntääville pelaajille, mikä tarkoitti käytännössä sitä, että Dynamo piti palloa noin 80 prosenttisesti. Tilanteitakin punanutut onnistuivat luomaan tasaiseen tahtiin, vaikka Loiske puolustikin tiiviissä paketissa omalla puoliskollaan.

Ongelmaksi muodostui huono viimeistely ja vieraiden maalinsuulla loistamaan päässyt Joonas Haapasaari. Vasta ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla KaDyn onnistui toimittaa peliväline Loiskeen verkkoon. Maskimieheksi hakeutunut Tomi "Loiske" Lahtinen rokotti ex-seuraansa Jukka Kytölän terävästä syötöstä.

Jos oli ensimmäinen kaksikymmenminuuttinen selkeästi Dynamon heiniä, niin samaa ei voi sanoa toisesta jaksosta. Dynamo tosin aloitti pirteästi latoen peräti kolme maalia lyhyen ajan sisään. Maalinteossa kunnostautuivat Matias Juvonen, Kalle Lindgren ja Aki Miettinen. Kasassa oli kaikki murskavoiton ainekset, mutta vieraat eivät alistuneet osaansa.

Loiske nosti karvaustaan onnistuen näin tasoittamaan puntit. Maalinsuulla Niila-Ville Laitisen toisella jaksolla korvannut Antti Peltomäki joutui venymään lukuisiin pelastuksiin oranssipaitojen vyöryessä kohti KaDy-maalia. Liigadebytantti Peltomäki joutui lopulta antautumaan, kun Dynamon puolustuksen rakoilu ei ottanut hellittääkseen.

Loiskeen tajaa-ajon maestroina häärivät Toni Järvinen ja Sami Vartiainen, joista edelliselle kirjattiin tehot 2+0 ja jälkimmäiselle 0+2. Kun vielä Hannu Immonen rankaisi tuuliajolla seilaavaa KaDy-purtta, olikin tilanne yht'äkkiä täysin odotusten vastainen - Loiske oli maalin päässä.

Kotijoukkue kuitenkin kokosi rivinsä harvalukuisen kotiyleisön edessä, ja Lahtinen niittasi päivän toisensa komeasti suoraan ilmasta. Nyt mieheltä irtosi jo hieman tuuletuksiakin.

Voitto tiesi sitä, että KaDy säilytti pienen oljenkorren päästä pudotuspeleihin. Viikon päästä punamusta matkaa Turkuun TPK:n vieraaksi. Pääsy neljän parhaan joukkoon edellyttää sitä, että a) KaDy voittaa TPK:n ja b) Tervarit häviää samaan aikaan pelattavassa ottelussa kotonaan FTK:lle. Turkulaisten kaatamista ei lainkaan helpota se, että TPK:llakin on edelleen mahdollisuudet ohittaa Tervarit ja päästä pudotuspeleihin; itse asiassa sille saattaa hyvässä tapauksessa riittää tasapelikin, jos Tervarit häviää. Lisäksi harmaita hiuksia niin KaDy:lle kuin TPK:llekin aiheuttaa varmasti FTK:n alavireisyys, joka on jatkunut siitä lähtien, kun torniolaiset varmistivat sarjapaikkansa.

Palkitut:
*** Matias Juvonen
** Kalle Lindgren
* Toni Järvinen

KaDy:n paras: Tomi Lahtinen
Loiskeen paras: Joonas Haapasaari

kadyfutsal.netin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää