Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PEPO sopimukseen Aleksi Sainion kanssa

PEPO sopimukseen Aleksi Sainion kanssa

PEPO ja Aleksi Sainio ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. 21-vuotias laituri siirtyy PEPO:n riveihin paikallisvastustaja Kultsusta.

FC Kangasalan kasvatti on edustanut urallaan aiemmin myös Tampere Unitedia ja Tampereen Pallo-Veikkoja. TamU:ssa kertyi Kakkosen tasolla 15 ottelussa kolme maalia kaudella 2019. 

Sainio on harjoitellut joulukuun ajan PEPO:n kanssa ja kertoo olevansa vakuuttunut PEPO:n toiminnasta lyhyen ajanjakson jälkeen.

– Todella hyvät fiilikset, joukkue on nuori ja hyvin motivoitunut. Tekeminen treeneissä on ollut hyvällä tasolla. Pienetkin asiat tehdään huolellisesti ja vaatimustaso on korkea, Sainio kommentoi.

Fysioterapeutiksi opiskeleva nuorukainen pelasi viime kaudella Kultsussa pelaten 16 ottelussa. Kausi päättyi ikävästi putoamiseen. Sainio näkee viime kauden kuitenkin kehityksen osalta tärkeänä.

– Viime kausi Kultsussa oli todella vaikea, joukkueen peli ei lähtenyt rullaamaan oikeastaan missään vaiheessa kautta. Positiivista oli, että sain pelata paljon ja otin mielestäni askeleita eteenpäin pelaajana, vaikka kausi oli tietysti myös henkilökohtaisella tasolla iso pettymys, Sainio kertoo.

Sainiolla on takana kahden kauden aikana kaksi putoamista, ensin TamU:n kanssa 2019 ja nyt Kultsun kanssa. 

– Toivottavasti ei tule hattutemppua tämän tilaston osalta, Sainio heittää.

Sainio kuvailee itseään nopeaksi ja fyysiseksi laituriksi, joka pääsee 1vs1 tilanteissa vastustajasta ohi. Hänet on toisinaan nähty myös hyökkääjän roolissa.

– Haluan vakiinnuttaa paikan avauskokoonpanosta ja auttaa joukkuetta voittamaan pelejä olemalla tehokas hyökkäyspäässä, Sainio päättää.

Päävalmentaja Janne Muhli kertoo seuranneensa Sainiota jo viime kaudella. Hän vakuuttui Sainion kyvyistä viimeistään tryoutin aikana. 

– Aleksi antoi erittäin hyvät näytöt joulukuun treenijaksolla ja ansaitsi tämän perusteella sopimuksen. Hän tuli todella ennakkoluulottomasti joukkueeseen sisään. Aleksin urheilullisuudesta ja nopeusominaisuuksista tulee olemaan erittäin paljon hyötyä joukkueellemme, Muhli kertoo.

Lähde: lilat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


PEPO Lappeenranta - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutZachary Sukunda PEPO:n uusin pelaaajahankinta

Zachary Sukunda PEPO:n uusin pelaaajahankinta

PEPO ja 25-vuotias kanadalainen Zachary Sukunda ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Ottawassa syntynyt Sukunda pelasi viime kaudella Ykköstä Ekenäs IF:n riveissä.

Lue lisää
PEPO vaihtaa valmennusta

PEPO vaihtaa valmennusta

Jalkapalloseura PEPO Lappeenranta on päättänyt vaihtaa miesten edustusjoukkueen valmennusvastuuta.

Lue lisää
Alex Oikkonen PEPOn riveihin

Alex Oikkonen PEPOn riveihin

PEPO:n tehnyt pelaajasopimuksen 25-vuotiaan Alex Oikkosen kanssa.

Lue lisää
PEPO on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan Leon Auguston kanssa

PEPO on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan Leon Auguston kanssa

Leon Augusto siirtyy PEPO:n riveihin saksalaisen Bundesliigaseuran FC Kölnin kakkosjoukkueesta.

Lue lisää
Tuukka Kurki siirtyy PEPOon

Tuukka Kurki siirtyy PEPOon

Hyökkääjä Tuukka Kurki siirtyy Lappeenrannan PEPOon loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää