Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Lentopallo - UrheiluSuomi.com
Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta


Petteri Penttinen tekee paluun passariksi, uusia miehiä ovat Olli Saarenmaa ja Mikko Räsänen.

Lue lisää

Miesten lentopallomaajoukkue palaa hikoilemaan yhdessä


Ensi vuoden EM-kotikisoihin tähtäävä miesten lentopallomaajoukkue pääsee takaisin ”sorvin ääreen” tulevana tiistaina, kun päävalmentaja Joel Banksin kutsuma leiriryhmä kokoontuu Kuortaneen urheiluopistolle kymmeneksi päiväksi.

Lue lisää

Savo Volleylle australialainen yleispelaaja


Savo Volley vahvistaa yleispelaajaosastoaan Malachi Murchilla.

Lue lisää


Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan


Kaksi vahvaa keskitorjujaa teki kumpikin yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Reijosen sopimukseen sisältyy lisäksi yksi optiovuosi.

Lue lisää

Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä


Savo Volleyn viime kauden kapteeni yleispelaaja Antti Siltala on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Savo Volleyn kanssa.

Lue lisää

Naisten lentopallon EM-karsinnat siirtyvät tammikuulle


Naisten lentopallon EM-karsinnat siirtyvät pelattavaksi tämän vuoden alkusyksystä ensi vuoden tammikuulle. Euroopan Lentopalloliitto CEV teki päätöksen asiasta tiistaina.

Lue lisää

Kosonen ja Pearson LP Viestiin


LP Viestin joukkueeseen liittyy erittäin mielenkiintoisia nimiä kun LP Viestin entinen luottoyleispelaaja Noora Kosonen ja uusi tuttavuus, kanadalainen Caroline Pearson ovat allekirjoittaneet sopimukset.

Lue lisää

Lauri Jylhä Saksasta takaisin Suomeen ja Hurmokseen


Karelian Hurmos on sopinut 1+1 vuotisen sopimuksen Yleispelaaja Lauri Jylhän kanssa. 23-vuotias ja 194 senttinen Jylhä pelasi edellisen kauden Saksan 2. Bundesliigassa Blue Volleys Gothan riveissä.

Lue lisää

Andrikopoulou, Syrjälä ja Vinnell LP Viestin uudet pelaajat


LP Viestin kauden 2019-2020 joukkueen palaset alkavat loksahdella paikoilleen, kun seura on tehnyt sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen liittyvät Iina Andrikopoulou, Anna Syrjälä ja Beth Vinnell.

Lue lisää

LP Viesti teki 3-vuotiset sopimukset tulevaisuuden seitsikkopelaajien kanssa


Lentopallon naisten Mestaruusliigan LP Viesti on tehnyt 3-vuotiset sopimukset neljän nuoren pelaajan kanssa, joista seura toivoo saavansa tulevaisuuden aloitusseitsikon pelaajia.

Lue lisää

LP Viestin ensimmäiset pelaajasopimukset julki


LP Viesti on tehnyt pelaajasopimuksia viime kaudella liiga- ja Akatemiajoukkueissa pelanneiden pelaajien kanssa.

Lue lisää

Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen


Dole Tolvanen on solminut kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajaksi tulee Pekka Seppänen, ja Risto Savolainen jatkaa fysiikkavalmentajana.

Lue lisää

Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa


22-vuotias Anna Kaisa Kerminen omaa jo liigakokemusta reilun sadan pelin verran nuoresta iästään huolimatta. Jatko Puijossa on hieno asia seuralle ja pelaajan kehittymistä päästään edelleen tukemaan tulevalla kaudella.

Lue lisää

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja


Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää

LP Viestille ehdotetaan paikkaa Mestareiden liigaan


Lentopalloliiton hallitus päätti maanantaina 11.5.2020, että LP Viesti on Suomen Lentopalloliiton asettaman rankingin mukaan ehdolla suomalaisena joukkueena CEV:n naisten Mestareiden liigaan.

Lue lisää

Suomalaiskolmikko Ropponen-Määttänen-Porkka Sveitsin liigaan


Sveitsin lentopalloliigassa pelaava Biogas Volley Näfels vahvisti tehneensä pelaajasopimukset kolmen suomalaispelaajan kanssa. Hakkuri Antti Ropponen, yleispelaaja Miro Määttänen ja keskipelaaja Henrik Porkka siirtyvät alkavalle kaudelle seuran riveihin.

Lue lisää

Jooa Hänninen Hakkuroimaan Puijoon ensi kaudelle


23- vuotias Jooa Hänninen on Puijo Wolleyn kiinnitys hakkuriksi kaudelle 2020–21.

Lue lisää

Annika Kivioja Puijon keskitorjujaksi


Oululainen Annika Kivioja Puijo Wolleyn keskitorjujaksi kaudelle 2020–21.

Lue lisää

Nuorta energiaa LiigaPlokiin


LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimukset Roosa Päykkösen ja Sara Piipon kanssa. Lahjakkaat 17-vuotiaat yleispelaajat opiskelevat Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla.

Lue lisää

Yleispelaaja Hilkka Hujanen jatkosopimukseen Puijo Wolleyn kanssa


Joukkueen viime kauden tärkeä palanen, 22-vuotias Hilkka Hujanen jatkaa Puijo Wolleyn riveissä.

Lue lisää

Karelian Hurmos solmi uusia sopimuksia


Karelian hurmoksen miehistö pääsee valmistautumaan hyvillä mielin tulevan kesän yhteisharjoituksiin.

Lue lisää

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen


Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää

Kaisa Nyman siirtyy OrPoon


OrPon mestaruusliigajoukkue saa merkittävän vahvistuksen, kun keskipelaaja Kaisa Nyman (os. Jokinen), on tehnyt OrPon kanssa sopimuksen ensi kaudeksi.

Lue lisää

Lauren Matias tuo hyökkäysvoimaa LiigaPlokiin


Yhdysvaltalainen Lauren Matias on LiigaPlokin uusin vahvistus. 23-vuotias, 188-senttinen yleispelaaja on pelannut Kaliforniassa UC Davis yliopiston joukkueessa.

Lue lisää

Puijo Wolleyn valmennus valmiina kohti tulevaa Mestaruusliigakautta


Jukka Lehtonen, Pasi Seppänen ja Johanna Lehtonen muodostavat kauden 2020-2021 valmennustrion.

Lue lisää

Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus


Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset hakkuri Atte-Elias Puholaisen ja yleispelaaja Tuomas Siirilän kanssa.

Lue lisää

Milja Piesanen palaa JyLeen


20-vuotias Milja Piesanen palaa kasvattajaseuransa liberoksi. Milja lähti 15-vuotiaana opiskelemaan ja pelaamaan Kuortaneen valmennuskeskukseen ja sieltä tie vei LP Kangasalan ja LP Viestin liigaryhmiin.

Lue lisää

Mikko Esko kolmannen kerran perättäin kauden miesliigapelaaja


VaLePa Sastamala Tampereen passari Mikko Esko on valittu kolmannen kerran perättäin miesten lentopallon Mestaruusliigan kauden parhaaksi pelaajaksi. Valinnan suorittivat liigapelaajat.

Lue lisää

Jälleen oma huippulupaus liigapelaajaksi Loimussa


Koronasta huolimatta seuraavaan lentopallon Mestaruusliiga- kauteen valmistautuva Raision Loimu on jatkanut kotimaisten huippulupausten kiinnittämistä joukkueen perustaksi.

Lue lisää

Mary-Kate Marshall kauden naisliigapelaaja Mestaruusliigassa


LP Kangasalan yhdysvaltalainen yleispelaaja Mary-Kate Marshall on valittu naisten lentopallon Mestaruusliigan kauden 2019-2020 parhaaksi pelaajaksi. Valinnan suorittivat liigapelaajat.

Lue lisää