Classic taipui Peliveljille

Seinäjoen Peliveljet aloitti perjantai-illan mittelön Pirkanmaalta saapunutta Tampereen Classicia vastaan pirteästi karvaamalla aktiivisesti ylhäältä ja luomalla muutamia kelpo maalintekotilanteita. Classic puolusti kuitenkin hyvällä asenteella ja viisaasti. Tämä tarkoitti samalla sitä, että joukkueelle avautui muutamia hyviä vastahyökkäyksiä, joista tämän tasoinen nippu myös rokottaa. Ensimmäinen maali nähtiin kahdeksannella minuutilla, kun Sami Johansson jatkoi Jussi Pihan laukauksen reboundin sisään. Asser Jääskeläinen siirsi Classicin kahden maalin johtoon, kun Mika Savolainen antoi pienen viereen ja Jääskeläinen veti tarkasti ranteella vasempaan yläseen. Kolmeen maaliin ero kasvoi sekunteja Henri Urmaksen jäähyn jälkeen. Urmas säntäsi suoraan boksista katkaisemaan Johanssonin viivalaukausta, mutta ikävä kyllä sähköjänis ei ehtinyt ja verkko heilui SPV-päädyssä taas. Speve laittoi isompaa vaihdetta silmään ja hyökkäsi entistä hanakammin, mutta jälleen se aiheutti vain vastahyökkäyksiä omaan pääähän. Kerran Classic pääsikin huippupaikaan, mutta Sami Koski ehti eteen loisteliaalla liukkarilla. Tilanteesta vihellettiin rangaistuslaukaus maasta pelaamisesta, mutta nuori Krister Savonen ei onnistunut ohittamaan Ihmettä. Ensimmäinen erä vieraille 0-3.

Toinen erä alkoi maan mainiosti kotijoukkueelta, liekehtivän Kosken tehdessä kaksi maalia heti alkuun. Henri Urmas iski pelin tasoihin toimittaen pallon viivasta maalille, Tuukka Kivirannan tehdessä Classic-vahti Pekka Niemisen näkökyvyttömäksi maskipelaamisellaan. "Heitin sellaisen löysän slaikkarin sinne maalille ja sattu menemään maaliin" -kuvaili Urmas osumaansa.
Tamperelaiset siirtyivät uudelleen kahden maalin johtoon, kun ensin Ilkka Mäkipää oksensi vasemmasta laidasta maalin ja Ossi Ojala ohjasi Vesa-Matti Virtasen reboundin ilmasta sisään.
Hetkisen kuluttua nähtiin ihana vapaalyönti, kun kaikessa yksinkertaisuudessaan Koski pelasi Väänäsen kanssa seinän ja laukoi hatun täyteen. Suvereeni Koski syötti vielä Mikko Kohoselle, joka veti etukulmasta pelin tasoihin ja erätaukolukemiksi 5-5.

Kolmas erä oli varsinaista maalikilvoittelua joukkueiden heilutellessa verkkoja tasatahtiin. Erän puolessavälissä Classic johti 7-8. Peliveljien kentällinen Kuusela-Mäkelä-Myllymäki oli asialla molemmissa maaleissa, kun taas tamperelaisten osumista vastasi Jussi Pihan lisäksi mainiosti yhteen pelannut kaksikko Lassi Vänttinen - Markus Kulmala.
SPV:lle tarjoutui loistotilaisuus tulla tasoihin, kun Kiviranta asteli keskipisteeseen valmistautumaan rangaistuslaukaukseen. Oli pienestä kiinni, ettei Tuutsin nosto mennyt yli Niemisen ja tällä kertaa maalivahti veti pidemmän korren. Epäonnistuneesta rankusta seuranneella ylivoimalla sen sijaan onnistuttiin, kun Erik Härkönen kääkäisi viivasta aimo pommin vasempaan yläseen.
Pelin loppu oli henkeä pidättävä, 8-8-lukemien toljottaessa taululla. Riemu repesi Areenassa ajassa 57:52, kun Peliveljet pääsi vastahyökkäykseen ja Jyrki Holopainen syötti nousunsa jälkeen upeasti Henri Myllymäelle, joka ratkaisi ottelun ah, niin kylmän viileällä siirrolla.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com

Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.