Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic taipui Peliveljille

Veikkausvinkit

 

Classic taipui Peliveljille


Seinäjoen Peliveljet aloitti perjantai-illan mittelön Pirkanmaalta saapunutta Tampereen Classicia vastaan pirteästi karvaamalla aktiivisesti ylhäältä ja luomalla muutamia kelpo maalintekotilanteita. Classic puolusti kuitenkin hyvällä asenteella ja viisaasti. Tämä tarkoitti samalla sitä, että joukkueelle avautui muutamia hyviä vastahyökkäyksiä, joista tämän tasoinen nippu myös rokottaa. Ensimmäinen maali nähtiin kahdeksannella minuutilla, kun Sami Johansson jatkoi Jussi Pihan laukauksen reboundin sisään. Asser Jääskeläinen siirsi Classicin kahden maalin johtoon, kun Mika Savolainen antoi pienen viereen ja Jääskeläinen veti tarkasti ranteella vasempaan yläseen. Kolmeen maaliin ero kasvoi sekunteja Henri Urmaksen jäähyn jälkeen. Urmas säntäsi suoraan boksista katkaisemaan Johanssonin viivalaukausta, mutta ikävä kyllä sähköjänis ei ehtinyt ja verkko heilui SPV-päädyssä taas. Speve laittoi isompaa vaihdetta silmään ja hyökkäsi entistä hanakammin, mutta jälleen se aiheutti vain vastahyökkäyksiä omaan pääähän. Kerran Classic pääsikin huippupaikaan, mutta Sami Koski ehti eteen loisteliaalla liukkarilla. Tilanteesta vihellettiin rangaistuslaukaus maasta pelaamisesta, mutta nuori Krister Savonen ei onnistunut ohittamaan Ihmettä. Ensimmäinen erä vieraille 0-3.

Toinen erä alkoi maan mainiosti kotijoukkueelta, liekehtivän Kosken tehdessä kaksi maalia heti alkuun. Henri Urmas iski pelin tasoihin toimittaen pallon viivasta maalille, Tuukka Kivirannan tehdessä Classic-vahti Pekka Niemisen näkökyvyttömäksi maskipelaamisellaan. "Heitin sellaisen löysän slaikkarin sinne maalille ja sattu menemään maaliin" -kuvaili Urmas osumaansa.
Tamperelaiset siirtyivät uudelleen kahden maalin johtoon, kun ensin Ilkka Mäkipää oksensi vasemmasta laidasta maalin ja Ossi Ojala ohjasi Vesa-Matti Virtasen reboundin ilmasta sisään.
Hetkisen kuluttua nähtiin ihana vapaalyönti, kun kaikessa yksinkertaisuudessaan Koski pelasi Väänäsen kanssa seinän ja laukoi hatun täyteen. Suvereeni Koski syötti vielä Mikko Kohoselle, joka veti etukulmasta pelin tasoihin ja erätaukolukemiksi 5-5.

Kolmas erä oli varsinaista maalikilvoittelua joukkueiden heilutellessa verkkoja tasatahtiin. Erän puolessavälissä Classic johti 7-8. Peliveljien kentällinen Kuusela-Mäkelä-Myllymäki oli asialla molemmissa maaleissa, kun taas tamperelaisten osumista vastasi Jussi Pihan lisäksi mainiosti yhteen pelannut kaksikko Lassi Vänttinen - Markus Kulmala.
SPV:lle tarjoutui loistotilaisuus tulla tasoihin, kun Kiviranta asteli keskipisteeseen valmistautumaan rangaistuslaukaukseen. Oli pienestä kiinni, ettei Tuutsin nosto mennyt yli Niemisen ja tällä kertaa maalivahti veti pidemmän korren. Epäonnistuneesta rankusta seuranneella ylivoimalla sen sijaan onnistuttiin, kun Erik Härkönen kääkäisi viivasta aimo pommin vasempaan yläseen.
Pelin loppu oli henkeä pidättävä, 8-8-lukemien toljottaessa taululla. Riemu repesi Areenassa ajassa 57:52, kun Peliveljet pääsi vastahyökkäykseen ja Jyrki Holopainen syötti nousunsa jälkeen upeasti Henri Myllymäelle, joka ratkaisi ottelun ah, niin kylmän viileällä siirrolla.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV lähtee kauteen 2019-20 edelleen varsin kokeneella ryhmällä.

Lue lisää
Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 2+1 vuoden jatkosopimuksen Ville Kuuselan, 34, kanssa.

Lue lisää
Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 7+1 vuoden jatkosopimuksen Jukka-Pekka Pelto-Arvon kanssa.

Lue lisää
Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 sopimuksella.

Lue lisää
Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

SPV:n tehohyökkääjä Jari Hankkio, 25, jatkaa Seinäjoella myös kaudella 2017-18.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää