Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SPV tasoitti otteluvoitot Espoossa

 

SPV tasoitti otteluvoitot Espoossa


Seinäjoen Peliveljet tasoitti puntit Espoossa, kun joukkue jyräsi Oilersin ylivoimaisella esityksellä. SPV näytti samaa vahvaa materiaalin leveyttä kuin aiempina vuosina ratkaisupeleissä. Ykkösketjun pistenikkareiden rinnalta nousivat esille etenkin kahden maalin miehet Teppo Mäkelä, Erik Härkönen ja joukkueen kapteeni Ville Kuusela. Maalivahti Jarno Ihme ehti 18:n laukauksen eteen päästäen vain kaksi kertaa pallon ohitseen.

Ensimmäisessä erässä verkot heiluivat molemmissa päädyissä. Mäkelän varhaisen avausmaalin jälkeen Oilers pääsi enää kerran tasatilanteeseen. Sylvester Raikamon viimeistelemä 1-1-tasoitus kesti vain yhdeksän sekuntia Erik Härkösen vietyä Punaisen uudelleen johtoon.
Ensimmäiselle erätauolle mentiin SPV:n 2-4-johdossa, Mäkelän toisen maalin ja Janne Hulmin osuman jälkeen.

Erikoistilannepelaaminen korostui toisessa erässä. Henri Myllymäelle tuomittu rangaistus toistuvasta väärästä pelitavasta kärsittiin ja kyykittiin Peliveljien toimesta menestyksekkäästi. Myös ylivoima toimi, sillä kippari Kuusela laukoi ajassa 36:36 joukkueensa johtoon Sami Kosken syötöstä.

SPV:n johdettua ennen kolmatta erää 2-6, riitti joukkueelle varma peruspelaaminen. Kun ensimmäisen osaottelun kaltaista totaalista passivoitumista ei nähty, pitivät seinäjokelaiset pintansa ja ottivat lopulta vakuuttavan voiton, Matti Tauraman ja Härkösen viimeisteltyä Oilerssin tyhjään verkkoon loppulukemat 2-8.

– Ensimmäisessä pelissä Seinäjoella olimme ihan lampaita, mutta nyt nähtiin enemmän semmoinen ryhmä, jonkalaisena minä tämän punaisen joukkueen tunnen. Pystyimme nostamaan yhden pykälän tekemistä ylöspäin, mutta emme ole missään nimessä vielä siellä mihin me halutaan päästä, kertoi SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen.
– SPV oli koko 60 minuuttia pelissä meitä parempi. Kahdessa ensimmäisessä erässä meiltä puuttui pelirohkeus. Muutama ottelun alkuun helposti sisään pomppinut playoffhenkinen maali vei mieltä pikkaisen jotakin pois. Mutta päätöserässä pelirohkeutta meiltä jo nähtiin, kommentoi Oilersin käskyttäjä Teemu Varis.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa.

Lue lisää
Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää