Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Kohonen jatkaa mestarijoukkue SPV:ssä

Mikko Kohonen jatkaa mestarijoukkue SPV:ssä

 

Salibandyliigan kaikkien aikojen maalikärki Mikko Kohonen jatkaa SPV:ssä myös kaudella 2015-16. Kohonen, 36, voitti tänä keväänä pudotuspelien pistepörssin ja iski ratkaisevan osuman SPV:n kolmanteen Suomen mestaruuteen johtaneessa ottelussa.
Kohonen on pelannut Salibandyliigassa jo 18 kautta ja niillä on syntyneet runkosarjassa tehot 448+250 = 698. Pudotuspeleissä Kohosen saldo on 90+54 = 144.

Sopimus tarkoittaa myös sitä, että Kohosella on nyt mahdollisuus rikkoa maaginen 700 tehopisteen raja salibandyliigassa. Tähän on kyennyt ainoastaan yksi pelaaja tähän mennessä. SPV:ssä Kohosella alkaa nyt 9. kausi ja tähtihyökkääjä puhkuu jo intoa alkavaa kautta ajatellen, vaikka edelliskauden loppumisestakaan ei ole kuin kuukausi.
– Champions Cup on lokakuussa ja se titteli minultakin vielä puuttuu. On mahtavaa, että heti alkukaudesta on tilaisuus päästä voittamaan. Meillä on jälleen vahva joukkue jalkeilla ja on hienoa, että näin kuluneellakin kaudella kokeneena pelaajana ja koko joukkueena pystyimme kehittämään peliämme. Sama ajatus on myös tulevalle kaudelle, haluamme taas oppia lisää ja olen varma, että siihen myös kykenemme, kun teemme töitä edelleen lujasti, Kohonen tunnelmoi.Kohonen toimii pelaamisensa ohessa myös SPV:n markkinointipäällikkönä. Joukkueen taustapuolella on jälleen kevään aikana tapahtunut ja Kohonen kertoo myös tämän puolen kehittyvän aina vaan parempaan suuntaan.
– Yhtiöityminen tuotti heti ensimmäisellä kaudella parhaan mahdollisen tuloksen salibandyliigan osalta ja nyt olemme edelleen vahvistaneet markkinointiosastoamme kuten myös muita osa-alueita. Tulemme kertomaan näistä tarkemmin touko-kesäkuun aikana. Ensi kaudella haluamme menestyä myös Suomen Cupissa edellä mainittujen Champions Cupin ja Salibandyliigan lisäksi. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta haluamme tehdä asioita paremmin ja paremmin vuosi vuodelta. Tämmöiset haasteet tuovat valtavasti motivaatiota ja meillä on iso halu voittaa, Kohonen paljastaa.

SPV:n päävalmentajana jatkava Tommy Koponen on erittäin tyytyväinen Kohosen jatkopäätökseen ja tietää myös kertoa, että mukavia sopimusuutisia on luvassa lisää ihan lähipäivinä.
– Mikkoa voidaan jo nyt sanoa yhdeksi SPV:n pelaajaikoneista, vaikka hänellä on pitkä ura takanaan myös kasvattajaseurassaan Happeessa. Meillä Mikko on kuitenkin paljon muutakin kuin vain pelaaja, eli joukkueen taustoilla tehtävän työn kautta hän on ollut jo pitempään rakentamassa SPV:n menestystä myös taloudellisella ja organisatorisella puolella. Hänen halunsa mennä eteenpäin on ruokkinut koko liigajoukkueen tekemistä ja mm. kevään suurjunioriturnauksen (Mikko Kohonen Cup) kautta hänellä on erittäin voimakas vaikutus koko seuraamme, Koponen kertoo.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikkoKohonen

Mikko Kohonen

11.2.1979 Jyväskylän maalaiskunta
Tiedot


Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 sopimuksella.

Lue lisää
Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

SPV:n tehohyökkääjä Jari Hankkio, 25, jatkaa Seinäjoella myös kaudella 2017-18.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää