Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestarikapteeni Kuusela jatkaa SPV:ssä

Mestarikapteeni Kuusela jatkaa SPV:ssä

 

SPV:n mestarijoukkueen pitkäaikainen pelaaja ja joukkueen monivuotinen kapteeni Ville Kuusela jatkaa Peliveljissä myös kausilla 2015-17. SPV ja Kuusela ovat solmineet 2+1 vuoden jatkosopimuksen. Kuusela, 29, teki kuluneella kaudella oman piste-ennätyksensä liigassa, kun 26 ottelussa syntyivät tehot 29+11 = 40. SPV:n kapteenina hän on ollut yhtämittaisesti jo neljä kautta peräkkäin. Kuusela tunnetaan erityisesti myös tehokkaana ylivoimapelaajana.

Kuusela on pelannut Salibandyliigassa jo 11 kautta edustaen aina Peliveljiä. Ura edustusjoukkueessa on alkanut jo SPV:n pelatessa 1. divisioonassa lähes 15 vuotta sitten. Liigakausilla on syntyneet runkosarjassa 294 ottelussa tehot 151+110 = 261. Pudotuspeleissä Kuuselan saldo on 37+20 = 57.

{AD
}
Sopimus tarkoittaa myös sitä, että Kuuselalla on nyt mahdollisuus jo heti alkukaudesta pelata 300. liigaottelu SPV:n riveissä. Tähän ei ole yltänyt kukaan pelaaja tähän mennessä ja Kuuselalle tuo ennätys on nyt kuuden ottelun päässä. Puhutaan siis pelaajasta, johon ruumiillistuu SPV:n koko menestystarina liigakentiltä. Kuusela itse on innoissaan tulevasta kaudesta ja pitkä ura Peliveljissä vaan ruokkii lisämotivaatiota.

- Todella iloisena voin kertoa, että ura SPV:ssä jatkuu. Itselle tämä on iso uutinen myös siksi, että muutamme nyt valmistuttuani Jyväskylästä Seinäjoelle koko perheen voimin ja reissarimiehestä tuleen paikallisosaston mies. 
Luonnollisesti se tarkoittaa sitä, että voin osallistua nyt joukkueen kanssa yhteisiin harjoituksiin entistä useammin ja olo siitä on kuin pikkupojalla karkkikaupassa, Kuusela intoilee.
Kuusela myös liittyy vahvistamaan pelaamisensa ohessa joukkueen taustaosastoa ja touko-kesäkuun mittaan on luvassa mielenkiintoisia uutisia tälläkin rintamalla. 

- SPV on minulle ollut iso osa elämää ja olen myös tästä todella innostunut. Ennen Jyväskylään lähtöäni toimin täällä junnujen parissa ja nyt tulevassa toimenkuvassa pääsen taas mukaan siihenkin. Tykkään kovasti seuran halusta mennä tavoitteellisesti eteenpäin ja rakentaa todella vahvaa organisaatiota, Kuusela kertoo

SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen on hehkuu tyytyväisyyttä Kuuselan sopimuksen myötä kahdellakin tasolla

- Ville oli joukkueen kapteeni pelaajien valitsemana jo neljättä vuotta peräkkäin ja se kertoo mielestäni kaiken. Hän on meidän näköinen pelaaja tai oikeastaan niinpäin, että hän antaa mallin muille SPV:n näköisestä pelaajasta. Sitoutumisesta kertoo jotain sekin, että vaikka opiskelut veivät Jyväskylään ja miehellä on jo nelihenkinen perhekin, ura SPV:ssä on jatkunut koko ajan. Nyt kun saamme Villen vielä Seinäjoelle ja joukkueen taustoille, tässä tapahtuu koko ajan hyviä asioita seuran jatkuvuutta ajatellen. Olen todella innoissani siitä, mitä saamme nyt Villen muodossa myös SPV:n taustoille, Koponen tunnelmoi.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa.

Lue lisää
Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää