Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestaripuolustaja jatkaa SPV:ssä

Mestaripuolustaja jatkaa SPV:ssä

 

Kolminkertainen suomenmestaripuolustaja Jyrki Holopainen,  jatkaa SPV:ssä myös kausilla 2015-17. SPV ja tänä keväänä miesten maajoukkueeseenkin noussut Holopainen ovat solmineet 2+1 vuotta käsittävän sopimuksen. Holopainen on alkujaan Ruukin Innon kasvatti, jonka liigaura alkoi OLS:issa 2004. Peliveljiin Holopainen siirtyi 2007. Holopainen tunnetaan erinomaisena pallollisena puolustajana, joka ei kaihda koviakaan kaksinkamppailuja. Nyt jo 10 vuotta kestäneellä liigauralla on syntyneet myös puolustajalle mukavat tehopisteet 79+82=161.


 
Päättyneellä kaudella Holopainen nousi mukaan myös miesten maajoukkueeseen, jossa Holopainen debytoi hienosti iskien mm. ensimmäisen maaottelumaalinsa hallitsevan maailmanmestarin Ruotsin verkkoon. Kauden päätteeksi Holopaisesta oltiinkiin kiinnostuneita niin naapurimaassa kuin paljon viime vuosina suomalaispelaajia vetäneessä Sveitsissäkin. Holopaisen ura jatkuu kuitenkin edelleen Seinäjoella ainakin kaksi seuraavaa vuotta.

– Olen ollut jo monta vuotta Seinäjoella, joten kevään aikana mielessä kävi lähteä katselemaan menoa muuallekin. Saatiin kuitenkin SPV:n kanssa hyvä paketti kasaan, joten Seinäjoelle oli lopulta helppo jäädä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Joukkue on tuttu ja asiat ovat aina toimineet täällä hienosti. Vaakakupissa painoi myös mahdollisuus voittaa Champions Cup, ja haluja on voittaa Suomen mestaruus ensi kaudellakin. Lisäksi on mainittava, että legenda Mika Kohosen kanssa on huikeaa päästä pelaamaan samaan joukkueeseen, todella mahtavaa olisi pelata kenties samassa kentässäkin. Siinä siis tavoitetta minulle, Holopainen kertoo jatkon syitä.

SPV julkistaa ensi kauden joukkueensa lauantaina 6.6. klo 12.00. Seinäjoen Halpa-Hallissa. Tuossa yhteydessä julkistetaan myös nuoremmista pelaajista koostuva kesäharjoitusryhmä, josta voi nousta pelaajia kesän mittaan liigajoukkueeseen. Julkistuksen yhteydessä pelataan myös näytösluontoinen ottelu sopimuspelaajien ja kesäharjoitteluryhmän välillä.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa.

Lue lisää
Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää